Przedstaw Się
- Kapiii
- Założyciel
- GG: 2256655
- Moje maszyny: .
WSK MR16T
WSK 2.66
Promot NC125
MTX 3-03
SKM 250 - Lokalizacja: Toruń
- Kontaktowanie:
Przedstaw Się
W tym temacie przedstawiamy sie każdy pokolei, post pod postem, aby uniknać milionów zbędnych tematów.
A więc na sam początek zaczne od siebie. Nazywam się Paweł K., rocznik 1989 i jak narazie w swojej kolekcji posiadam wraz z bratem WSK M21W2S2, ale mam nadzieje, że już niedługo moja rodzina się powiększy.
A więc na sam początek zaczne od siebie. Nazywam się Paweł K., rocznik 1989 i jak narazie w swojej kolekcji posiadam wraz z bratem WSK M21W2S2, ale mam nadzieje, że już niedługo moja rodzina się powiększy.
- Romano
- GG: 0
- Kontaktowanie:
Witajcie po raz enty ... Mimo to należy się przedstawić . Nazywam się Roman Kowalski mieszkam w okolicy Poddębic woj. Łódzkie moje hobby to oczywiście motocykle i muzyka to drugie to po nie kąt tez i praca ale nie tylko bo i przyjemność
..Motocykle hmmm jest ich kilka
ale to w innym dziale. Miło znów zawitać na forum i miejmy nadzieję że teraz to będzie długo długo działać

- Firewall
- Kontaktowanie:
Więc i ja Witam wszystkich ponownie. Mam na imię Bartek, mam 18 lat i chodzę do klasy maturalnej w Ogólniaku. Interesuje się głównie motoryzacją, a zwłaszcza motocyklami wszelkiej maści. Oprócz tego lubię słuchać muzy i uprawiać sport
Przygodę z motocyklami zacząłem ponad 2 lata temu nabywając swoją WSK-ę, ale tak naprawdę to siedzę w tym temacie troszkę dłuużej
Niedawno zdałem prawko na kat. B <kozak> więc pewnie teraz zacznie się przygoda z 4 kółkami
Cóż będę się starał jak najlepiej Adminować na Forum, tak żeby wszyscy byli zadowoleni i Forum chodziło jak trzeba
Pozdrawiam i życzę miłego Forumowania.

Przygodę z motocyklami zacząłem ponad 2 lata temu nabywając swoją WSK-ę, ale tak naprawdę to siedzę w tym temacie troszkę dłuużej

Cóż będę się starał jak najlepiej Adminować na Forum, tak żeby wszyscy byli zadowoleni i Forum chodziło jak trzeba

Pozdrawiam i życzę miłego Forumowania.
Ostatnio zmieniony 2007-01-03, 22:16 przez Firewall, łącznie zmieniany 1 raz.
- hades10
- Moje maszyny: WSK 125 M06B3 '77
- Kontaktowanie:
Witam Wszystkich
Mam na imię KArol, studiuje na II roku ekonomii na AE w Krakowie. Zainteresowania związane w większości z kierunkiem studiowania
jak nie którzy zauważyli lubię prawo
Mam na imię KArol, studiuje na II roku ekonomii na AE w Krakowie. Zainteresowania związane w większości z kierunkiem studiowania

jak nie którzy zauważyli lubię prawo

"jeżeli ktoś twierdzi, że mnie słuchał uważnie i zrozumiał, to albo mnie nie uważnie słuchał, albo mnie nie zrozumiał"
Alan Greenspan
- GG: 7348413
- Moje maszyny: Komar, WSK 175
- Kontaktowanie:
Puma
No cześć, to znowu ja
Mam na imię Irek, tutaj jestem jako Puma ale jak ktoś woli to można do mnie pisać po imieniu
Mam 17 lat, mieszkam w Paszczynie, czyli nie daleko Dębicy. Posiadam motocykl WSK 175 Kobuz skrzyżowany z Dudkiem i Sportem:P a także komara 2351. Interesują mnie przede wszystkim motocykle głównie polskie ale nie tylko a w szczególności WSK 175. Chodze do technikum w Przemyślu na profil Technik Mechatronik. No i to chyba tyle.
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.

Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.
- Sobi
- Kontaktowanie:
Witam. Chyba mnie tutaj dobrze znają ale wypada sie przedstawić. Wiec imię Maciek mieszkam w Łodzi. Mój rocznik to 87, interesuje się motocyklami od 8 lat (takie początki tego wszystkiego, pierwsza jazda na motorowerze kolegi i dalej już poszło) jeżdżę od 7.
Aktualnie posiadam (nie będę skromny) "Pięknego" Komara 3 z 73roku
, WSK 125 79" która właśnie przechodzi renowacje i WSK kobuz 75" z złomu która jako następna zostanie poddana renowacji. W wolniejszych chwilach składam jeszcze coś na kształt sporta. Interesuje się stara motoryzacją, sportami motorowymi i po części polityką 
Nie lubię standardowych pojazdów i (jak niektóry mieli się nieprztyjemnosc przekonać) braku kultury
Aktualnie posiadam (nie będę skromny) "Pięknego" Komara 3 z 73roku

Nie lubię standardowych pojazdów i (jak niektóry mieli się nieprztyjemnosc przekonać) braku kultury

Witam po raz drugi
Choć niektórzy mnie znają to wypada się przedstawić. Nazywam się Sławek Piaskowski mieszkam w małej miejscowości pod Gorzowem i mam 14 lat. Moim hobby są polskie motocykle głównie wsk i shl ale prócz motocykli interesuje się papugami i mam małą hodowle tych pięknych ptaków które rozmnażam i czerpie z tego zyski które potem wykorzystuje w celu remontu mojego kobuza. Witam ponownie

- Dawid
- Moje maszyny: Nie ma
- Kontaktowanie:
Sławek pisze:mam małą hodowle tych pięknych ptaków które rozmnażam

Witam wszystkich. Jestem Dawid, zainteresowałem sie motorami jak tata kupił skutera, ( czyli czerwiec br.) potem WSK sąsiada

Sobi twierdzi że nie lubi standardowych pojazdów, a ja twierdzę wręcz odwrotnie. Lubie żeby były takie, jak wyjechały z fabryki

- Markiz
- GG: 1155265
- Moje maszyny: Romet 50 T-1
- Kontaktowanie:
No to wypada i mnie się przedstawić już po raz nie wiem który
Na imię mam Włodek, mieszkam w Konstantynowie Łódzkim.
Motoryzacja fascynowała mnie już od najmłodszych lat.
Po skończeniu 8 klasy dostałem w prezencie Komarka - potem go sprzedałem i kupiłem sobie Jawkę, potem ją też sprzedałem i kupiłem następną Jawkę, potem przesiadłem się na starą WSK-ę 125 z 1969 roku a w 1979 roku nabyłem sobie nowiutka "wiesię" prosto z Polmozbytu
Niestety - zachciało mi się przesiaść na samochody i tą wiesię sprzedałem czego do dzisiaj żałuję
Wobec tego - po prawie 30 latach postanowiłem odnowić moją przygodę z motocyklami i 2 lata temu nabyłem używaną WSK 125 z 1984 r. Odremontowałem ją i czasem latem wybieram sie na krótnie przejażdżki.
Jak ona wyglada mozna zobaczyć na http://www.markiz.terramail.pl/omnie.htm
Zapraszam.
Pozdrawiam znajomych i nieznajomych.

Na imię mam Włodek, mieszkam w Konstantynowie Łódzkim.
Motoryzacja fascynowała mnie już od najmłodszych lat.
Po skończeniu 8 klasy dostałem w prezencie Komarka - potem go sprzedałem i kupiłem sobie Jawkę, potem ją też sprzedałem i kupiłem następną Jawkę, potem przesiadłem się na starą WSK-ę 125 z 1969 roku a w 1979 roku nabyłem sobie nowiutka "wiesię" prosto z Polmozbytu

Niestety - zachciało mi się przesiaść na samochody i tą wiesię sprzedałem czego do dzisiaj żałuję

Wobec tego - po prawie 30 latach postanowiłem odnowić moją przygodę z motocyklami i 2 lata temu nabyłem używaną WSK 125 z 1984 r. Odremontowałem ją i czasem latem wybieram sie na krótnie przejażdżki.
Jak ona wyglada mozna zobaczyć na http://www.markiz.terramail.pl/omnie.htm
Zapraszam.
Pozdrawiam znajomych i nieznajomych.
Ostatnio zmieniony 2007-01-03, 21:43 przez Markiz, łącznie zmieniany 2 razy.
- marekproca
- Kontaktowanie:
witam wszystkich bardzo serdecznie "MAREKPROCA"
Witam
Mam na imię Marek i mieszkam w Lublinie
Mam na stanie obecnie 4 WSK
WSK M06 - 1958
WSK M06B3 BĄK - 1976
WSK SPORT 2 - 1976
WSK M06 B3 - 1984
W obecnej chwili ujeżdżam Bąka
reszta motocykli zapadła w zimowy sen
poza tym mam kilka innych moto ale są to inne marki i nie dotyczą tego forum
Mam na imię Marek i mieszkam w Lublinie
Mam na stanie obecnie 4 WSK
WSK M06 - 1958
WSK M06B3 BĄK - 1976
WSK SPORT 2 - 1976
WSK M06 B3 - 1984
W obecnej chwili ujeżdżam Bąka

reszta motocykli zapadła w zimowy sen
poza tym mam kilka innych moto ale są to inne marki i nie dotyczą tego forum

Ostatnio zmieniony 2007-01-04, 22:11 przez marekproca, łącznie zmieniany 1 raz.
- marianek_spox
- Moje maszyny: SHL M11W
WSK M06B3
WSK M06-Z2
Jawa 353
WFM M06
Komar - Lokalizacja: Myszków/Kraków-DS14kapitol
- Kontaktowanie:
Powitać wszystkich serdecznie
Pewnie kojarzy mnie większość "starych użytkowników" forum ; nazywam się Mariusz Morawiec. Mieszkam w Myszkowie (miasto kiedyś liczyło 45k mieszkańców ,a teraz jest już grubo poniżej 38 -większość wyjechała do Anglii i Niemiec) . Mam 17 lat ,w tym roku 18
. Uczę się w LO Myszkowskim oczywiście ,jestem na profilu matematyczno - fizycznym ,czyli ścisłowiec. Motocyklizmem zaraziłem się od kolegi ,który "złożył" ogarka ,po pierwszej jeździe zaczeło mnie to kręcić ,i tak odkryłem na nowo od dawna stojące u mnie motocykle ojca ,taty i wujka. Posiadam aktualnie : simsona sr-4 '70 (w opłakanym stanie ,którego dostałem za friko) ; WSK M06B3 '79 (taty ,elegancko zachowana ,ale wyrejestrowana) ; SHL M11W '64 (stan średni ,problem dla mnie stanowi remont nietypowego silnika - bo 4 biegowy) ; Jawa 250 typ353 '56 ,czyli babulka skończyła 50 w 3 dni temu
(jest ona w stanie nieciekawym ,ponieważ jest dość mocno wyeksploatowana ,a na remont weterana aktualnie nie stać mnie i czasu brakuje - przykładowo same wydechy to wydatek rzędu 1000zł ,czyl;i dla kogoś kto uczy się i nie pracuje rzecz niebagatelna). Wydaje mi się że tym razem napisałem o sobie tyle ile mogłem. Wrzucam dodatkowo swoje zdjęcie ,jako że jeszcze się nie "ujawniłem"
Na zdjęciu w najnowsiejszym nabytku
sąsiedzi się mnie boją
Post pisany o tej porze bo ,hehe takie uroki LO
Współczuję serdecznie wszystkim co zaznali "nadmiaru ambicji" - i sobie samemu też 

Na zdjęciu w najnowsiejszym nabytku

Post pisany o tej porze bo ,hehe takie uroki LO

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- luk@sz
- Kontaktowanie:
- Marcin
- Moje maszyny: WSK M21W2S1
BARRON 125
WFM M06
M-72 - Lokalizacja: Adelnau
- Kontaktowanie:
Witam wszystkich, nazywam się Marcin Dambek ( na starych forach jako Scrambler ), rocznik 88, uczęszczam do Technikum samochodowego w Ostrowie Wlkp. , moje zainteresowania to motocykle marki WSK a w szczególe to wszystkie modele posiadające górny tłumik ( sportowe, eksportowe itp.
) posiadam juz kilka tych modeli, a co do muzyki to słucham gat. blues - rock itp, najlepszym dla mnie zespołem jest Dżem
mam nadzieje że to forum nie zniknie jak poprzednie
pozdro

mam nadzieje że to forum nie zniknie jak poprzednie

pozdro
- Gaceczkos
- Kontaktowanie:
Witam wszystkich! Nazywam się Maciej i jestem z Warszawy. Interesuję się przede wszystkim motocyklami WSK
. Największą sympatią darzę serię "ptaków", modele sportowe i usportowione, a także wszystkie nietypowe części związane z motocyklami ze Świdnika
Mam nadzieję, że kolejne wydanie Forum będzie już na lata 

WSK - Wrócisz Szybciej Koleją
-
- Kontaktowanie:
- Bercik
- GG: 9173472
- Kontaktowanie:
Witam wszystkich
Mam na imię Hubert i mieszkam w Zielonej Górze. Chodzę do 2 klasy technikum w Zespole Szkół Elektronicznych i Samochodowych
Bakcylem zaraziłem się jak miałem około 8 lat. Pierwszym moim sprzętem był komar 2351 (do dziś na chodzie
, później była WSK M06B3 rocznik 85 odkupiona od wojska. Pozdrawiam 

-
- Moje maszyny: Ostatnia WSK M06B3 1975
- Kontaktowanie:
Witam wszystkich. Mam na imię Bartek ale znajomi mówią na mnie Marjan i tak tu jestem. Pochodzę ze Szczecina który mimo pięknej motoryzacyjnej historii jest bez mała pustynią zabytków. Od kiedy pamiętam mam zainteresowania motoryzacyjne a od pewnego czasu są to "zabytki". Na dzień dzisiejszy ciężko mi się oddawać motorkom bo mam 4 miesięcznego synka i stąd na forum bywam zbyt rzadko - kupię mu motorynkę
. Jak już zauważyli bywalcy starego forum udzielam sie jak tylko mam czas i wiedzę. W stajence stoi garbata M06B3 moja ulubiona, M06B3 z 79 do zrobienia, M21W2 do remontu, WFM M52 Osa w trakcie remontu, garbata M06B3 w częściach "na zaś". Przeżyłem SHL M11 Lux, Jawę 250, MZ Tropiczka i różne tam małe bzyki.

M06B3 1975 w oryginale
-
- Kontaktowanie:
- ŻbiKu
- Moje maszyny: WSK 175 KOBUZ CUSTOM 82`,
YAMAHA YZF 1000R THUNDERACE - Lokalizacja: Zielona Góra
- Kontaktowanie:
Witam, nazywam się Maciek (mało kto tak do mnie mówi). Jestem uczniem II klasy Liceum Ogólnokształcącego nr6 w Zespole Szkół Budowlanych w Zielonej Górze. Motocykle imponowały mi już od małego szczeniaka (pierwsza miłość to Junak i trwa dalej), byłem młody widząc przjeżdżającego Janka mówiłem "juuuuunaaak"
Moim pierwszym bzykiem był simson, którym woziłem się przez 2,5 roku po jego kupnie zainteresowanie dwoma kółkami wzrosło maksymalnie
Interesuję się moto zabytkowymi, a z nowych to szczególnie nakedy, streety, chopper/cruisery/dragstery (ale muszą mieć piękny bas i dużą pojemność). Na oku mam Bandita sześćsete ale narazie to prawko jeszcze przede mną. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów tych którzy znami już są i tych którzy dołączą 

-
- Kontaktowanie: