Niestety nie robiłem zbyt wielu zdjęc bo nie miałem czym
 Niestety nie robiłem zbyt wielu zdjęc bo nie miałem czym  .A oto i on od początku remontu aż do teraz
.A oto i on od początku remontu aż do teraz 
Mile widziane komentarze i uwagi co mam poprawic

Niestety nie robiłem zbyt wielu zdjęc bo nie miałem czym
 Niestety nie robiłem zbyt wielu zdjęc bo nie miałem czym  .A oto i on od początku remontu aż do teraz
.A oto i on od początku remontu aż do teraz 

wiec będą malowane...dodaje kilka nowych fot:
 wiec będą malowane...dodaje kilka nowych fot:

.
.

a tu Anzel pyta o foty
 a tu Anzel pyta o foty  Niestety muszę Cie zmartwic bo prace stanęły ale może jutro ruszą.....zacznę czyscic felgi i może boczki pomaluje.Niedługo oddam pare części do chromowania(kierownica,pedał hamulca i pare śrubek) i chyba czeka mnie rozbiórka całej ramy i wyczyszczenie do gołego metalu i malowanie na nowo bo jest tragiczna....(oczywiście bak i błotniki zostawiam bez zmian tylko rama do poprawy....) i tak można sobie dodac roboty przez głupi spray
 Niestety muszę Cie zmartwic bo prace stanęły ale może jutro ruszą.....zacznę czyscic felgi i może boczki pomaluje.Niedługo oddam pare części do chromowania(kierownica,pedał hamulca i pare śrubek) i chyba czeka mnie rozbiórka całej ramy i wyczyszczenie do gołego metalu i malowanie na nowo bo jest tragiczna....(oczywiście bak i błotniki zostawiam bez zmian tylko rama do poprawy....) i tak można sobie dodac roboty przez głupi spray  spytasz dlaczego???Bo nie miałem jeszcze kompresora i musiałem sprayem walic
  spytasz dlaczego???Bo nie miałem jeszcze kompresora i musiałem sprayem walic  a teraz wszystko odłazi i rdza wyłazi
 a teraz wszystko odłazi i rdza wyłazi  ale powinienem się w 3 dni wyrobic z tą ramą
 ale powinienem się w 3 dni wyrobic z tą ramą  dam nowe foty jak pomaluje
 dam nowe foty jak pomaluje ![:]](./images/smilies/splash.gif) teraz oczywiście kompresor pójdzie w ruch
 teraz oczywiście kompresor pójdzie w ruch 
 Powodzenia w dalszych pracach,ja dziś działam przy M21W2.
 Powodzenia w dalszych pracach,ja dziś działam przy M21W2.

Jutro zrobie te foty bo ja tez bede musiał poprostowac
 Jutro zrobie te foty bo ja tez bede musiał poprostowac 

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości