Witam
Jestem szczęśliwym posiadaczem WSK M21w2 S2 z 1976r którą poprzedni właściciel bardzo efektywnie przerobił pod swoje potrzeby.W skrócie można powiedzieć że agresywną wersje sport przerobił na muła który woził go i jego szanowną małżonkę do kościoła i na zakupy do spółdzielni

.Przy waszej pomocy szanowni koledzy chciał bym przywrócić jej pierwotny fabryczny stan.Braków jest wiele ale myślę że sukcesywnie będą się uzupełniać.Mam już kilaka drobiazgów później załączę zdjęcia.Dzisiaj będę rozbierał ją do końca i mam nadzieje , że pod koniec tygodnia udami mi się dać do piaskowania ramę. Fotka bez zbiornika i siedzenia i lewego boczku ale to mam (co do zbiornika nie jestem pewny czy to orginał ale odcień farby jest identyczny jak lampy i boczku.Części brakujące to:Tłumik górny z osłonami i kolanem , kierownice szeroką ,wał pod zapłon sem , tylną lampe lucas , stopka hamulca ,metalowy prawy boczek ten na filtr , błotnik tył , błotnik przód z mocowaniami,Opony orginał continental Gdyby koś miał coś z brakujących części to chętnie kupie. A co do stanu to oceńcie sami.
Ps
wieczorem zrobię i załączę jeszcze fotki całego kompletnego moto
Pozdrawiam
pgorzynski3
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.