Xabingo pisze:Widać, że moto zrobione z dbałością i solidnie. To mi się podoba. Gratulacje!
Jeśli ci chodzi o wizual to moja praca się ograniczyła do przepucowania wszystkiego
Maszyna w dobrym stanie, ale po przypatrzeniu się z bliska widać szczegóły, na których czas zrobił swój odcisk ba ale nie czepiam się go na razie w końcu ukończył 25 lat.
Ładny Kobuzik . Tylko czy mi się wydaje czy na deklu prawym jest malowany pasek?
Tia jest malowany pasek z prawej jak i lewej strony ale nie przezemnie, zapasowy dekiel który dostałem razem z motorkiem (jak pamiętam od silnika W2-a) też ma taki paseczek

Upodobania poprzedniego właściciela.. A czy Gazelka miała kierunki to nie wiem, po prostu z tym przełącznikiem tak mi się skojarzyło poprzedni właściciel mówił że miał Gazele ale na szrocie wylądowała i kilka częsci zaaplikował do łobuza to pomyślałem że przełącznik też jest od M17.
Puma pisze:
A! i nie chce już słyszeć, że WSK 175 nie chce palić albo, że WSK 125 pali dużo lepiej, ten filmik dowodem, że 175-tka pali wcale nie gorzej od 3-ki.
Pozdrawiam
Hm jeśli jest wszystko w porządeczku to czemu nie miałaby palić

Pali z 1-2 strzała w starter, to jak będzie z modułem niewyobrażam sobie

W simsonie jak miałem zapłon ustawiony przy użyciu czujnika zegarowego to go ręką odpalałem
marianek pisze:Też chciałbym mieć wszystkie formalności za sobą
Został mi jeszcze przegląd i przerejestrowanie
Dzisiaj zaplaciłem OC ale...jak za zboże Myślałem że OC razem z NW za rok wyniesie mnie ze 120zł ,a zapłaciłem 8dych z hakiem za OC za pół roku i dotego 37zł NW za rok, czyli 123zł jakoś i to z 15% zniżką za simsona, którego miałem 2,5roku.
Dzięki chłopaki za miłe słowa