siemka wszystkim, sory za ten temat morze już był na forum?
Ale dokładnie chciałbym się dowiedzieć gdzie można kupić takie osłony na nogi i chciałbym się jeszcze dowiedzieć czy były one montowane w jakiś modelach orginalnie?
dołanczam załoncznik z wsk z takimi osłonami...
http://www.polskajazda.pl/Motocykle/WSK/175/12972
osłony z rur na nogi?
-
- GG: 0
- Kontaktowanie:
- maykii
- GG: 6056769
- Moje maszyny: M21W2 74r.
M21W2 83r
M06B3 79r. - Lokalizacja: Piaseczno / Siemiatycze
- Kontaktowanie:
Re: osłony z rur na nogi?
Te "rury" to wymysł właściciela... W żadnym z modeli wsk nie było czegoś takiego.
(-; Jak to mówią, "Za motórem, panny sznurem". 

-
- GG: 0
- Kontaktowanie:
ok wiem już że nie montowali tego fabrycznie, jeszcze chodzi mi o to czy można gdzieś takie kupić? Widział ktoś takie coś na allegro?
widziałem to w jewie 350ts i czy pasowało by to do wsk'i?
- yahoo
- Moje maszyny: .....
- Kontaktowanie:
To się nazywa "gmole". W zasadzie nietrudno wyrzeźbić własne. Pytanie czy to do czegokolwiek potrzebne, w gruncie rzeczy to nie tyle ma osłonić nogi, co ochronić motocykl przy wywrotce.DeMoN pisze:ok wiem już że nie montowali tego fabrycznie, jeszcze chodzi mi o to czy można gdzieś takie kupić? Widział ktoś takie coś na allegro?
- mmajdr
- GG: 11918102
- Kontaktowanie:
Co do gmoli to skontaktuj się z gracjanem, on dorabiał podobne do swojej 50_tki
- Brat
- Moje maszyny: Wsk m21w2 "Kobuz"
- Kontaktowanie:
http://allegro.pl/item987365525_wsk_175 ... iewki.html
moim zdaniem, nie warto zakładać gmoli bo to nie wygląda za ciekawie, prędzej bym Cię namawiał na takie osłony, ich rant jest z rurki, wiec pełnią taką samą rolę co gmole, masz pewność że nie przewieje Ci kolan i do tego motor zyska klasycznego wyglądu, sam takie posiadam i będę je zakładać do łobuza, jak dla mnie wuecha z nimi ślicznie wygląda.
Przykład może słaby, bo to całkowite WT, ale w nim są założone gmole z jawy, tak czy siak polecam te osłony co są na czarnej wiesi,
moim zdaniem, nie warto zakładać gmoli bo to nie wygląda za ciekawie, prędzej bym Cię namawiał na takie osłony, ich rant jest z rurki, wiec pełnią taką samą rolę co gmole, masz pewność że nie przewieje Ci kolan i do tego motor zyska klasycznego wyglądu, sam takie posiadam i będę je zakładać do łobuza, jak dla mnie wuecha z nimi ślicznie wygląda.
Przykład może słaby, bo to całkowite WT, ale w nim są założone gmole z jawy, tak czy siak polecam te osłony co są na czarnej wiesi,
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.