Foto:

oraz porady jak bezpiecznie odkręcić pourywane śruby ?
Foto:

Dziękuje i pozdrawiam.
Sory paweł ale nie rób tak w żadnym wypadku bo stopisz aluminiowe kartery, nawierć ja na środku i wykręć wykrętakiempawel15 pisze:Co do odkręcenia śrubki- naspawaj na nią starą nakrętkę M8(na klucz 13) i odkręcaj.
heh bardzo ciekawa koncepcja haha nie ma szans żeby alu się stopiło chłopie ;] tu nie chodzi o spawanie tylko "cyknięcie nakrętki" ale jak dla mnie to nie ma sensu bo taxradusx pisze: Sory paweł ale nie rób tak w żadnym wypadku bo stopisz aluminiowe kartery, nawierć ja na środku i wykręć wykrętakiem
Haha...jakbyś zobaczył warsztat Grześka to byś zbladłAle wiadomo niektórzy remontują moto za pomocą spawarki i młotka
Alien pisze:Haha...jakbyś zobaczył warsztat Grześka to byś zbladłAle wiadomo niektórzy remontują moto za pomocą spawarki i młotka
sam piszesz bzdury ;]xradusx pisze:Alien pisze:Haha...jakbyś zobaczył warsztat Grześka to byś zbladłAle wiadomo niektórzy remontują moto za pomocą spawarki i młotka
i takie bzdury pisze dziwne
Z tym spawaniem to chodziło mi o to co wujcio napisał- cyknięcie nakrętki do starego gwintu a nie "przyklejenie" elektrody do nakrętki tak aby wszystko wokół się stopiło. Co do imadła to też bym nie polecał bo wyjdzie jeszcze gorzej niż wcześniej (szczególnie jak masz imadło stare, które w miejscu gdzie mocujesz obrabiany przedmiot- nie wiem jak się to fachowo nazywa, ma luz).xradusx pisze:Sory paweł ale nie rób tak w żadnym wypadku bo stopisz aluminiowe kartery, nawierć ja na środku i wykręć wykrętakiempawel15 pisze:Co do odkręcenia śrubki- naspawaj na nią starą nakrętkę M8(na klucz 13) i odkręcaj.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość