Motocykl dostałem od wuja po 20 latach postoju w garażu jego stan nie był zły lakier jeszcze nieżle wyglądał na trójkącikach i baku reszcza skorodowana więc pomalowałem to co było trzeba

proszę o komentarze

proszę o komentarze
Najpierw to zdecyduj się czy chcesz w końcu usłyszeć inne opinie, czy nie..a co ci się niepodoba w bagażniku
Wydawało mi się bardzo płaskie nie wiem nie widać zbytnio na fotoRafal82r70r pisze: Jeżeli chodzi o szkło lampy przedniej jest jak najbardziej oryginalne tak mi się wydaje
dla mnie żaden bagażnik nie pasuje w WSK a ten twój to już jest tragicznyRafal82r70r pisze: czytając wasze komentarze do innych wsk to podobają sie wam bagażniki te takie z drutu chromowanego to dlaczego ten nie ?
Wydawały mi się dziury na uchwytach lampy przystosowane do kierunkowskazów nie widać za dobrzeRafal82r70r pisze: Co do widelca oryginalny
Porównaj ze swoim Co do jakiegoś zabezpieczenia błotnika jakimś białym paskiem czy naklejki to sie nie wypowiadamRafal82r70r pisze: jeżeli chodzi o tłumik to ten przecież jest taki sam jak oryginalny do motocykli B1 co prawda od B3 ale one się niczym nie rożnią
xradusx pisze: Wydawały mi się dziury na uchwytach lampy przystosowane do kierunkowskazów nie widać za dobrze
Amen.Rafal82r70r pisze:Wieć nie mów mi tu że zły to użytkownik który nie ma chromów na motocyklu tylko pomyśl czy każdego na nie stać i chyba lepszy to użytkownik który szanuje oryginał i żeby go zabespieczyć pomalował go srebrzanką niż taki co jeżdzi i katuje wueskę i nawet jej nie pomaluje tylko gnije mu .
Alien chociaż jedenAlien pisze:Jesteś chyba pierwszym użytkownikiem, który z taką konsekwencją słucha rad i sugestii innych userów![]()
będą z Ciebie ludzie!
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości