A teraz troszkę o mojej maszynie : jest to moja nie wiem która z kolei WSK no ale mniejsza oto ta zostanie do końca –chyba . Pozostałe zawsze ktoś mnie namówił aby mu odsprzedać. Kupiłem ja jakieś 5lat temu w ciemno od 1 właściciela (obecnie jest to druga WSK w mojej kolekcji zaraz za wsk kos) nawet jej nie widziałem kuzyn zadzwonił ze jest taka WSK i dziadek chce 350 zl. chyba już nie pamiętam do końca. zarejestrowana i opłacona nie zastanawiałem się i od razu powiedziałem że ma ją kupić dla mnie w obojętnie jakim jest stanie gdyż chciałem mieć 175. A ta była od 1 właściciela i do tego z papierami bo jak cos nie ma papierów to nie ma wartości, chyba ze jest to sokół 1000 , przez te 5 lat założenie było takie ze zostaje taka jaka jest no ale pomału troszkę perspektywa się zmienia i myślę o zmianie koloru i odnowieniu silnika plany są coraz bardziej wdrażane i kompletowane części myślę że w tym roku już będzie nowa powłoka lakiernicza
Rocznik 1976 r.
Właściciel rafalgb
Kategoria Retro
Lokalizacja Trzcianka
Pojemność 175 cm3
Zużycie paliwa 4.00 l/100km
Rodzaj paliwa PB95 Pseudo czwórka
Opis
taka kupiłem i nie mam zamiaru jej remontować tak ja czas zniszczył i o to chodzi

Tuning
tylko oryginał
Silnik
tylko oryginał.
Nadwozie
może być
Zawieszenie
przód nie chce za bardzo chodzić jak należy trochę sztywny
Pamiętna podróż/przygoda
piła mielno 200km
Plusy i minusy pojazdu
plusy stary dobry zabytek minus brak prądu
Marzę o...
więcej wolnego czasu
I w końcu się zebrać i objechać tą POLSKĘ do okoła.