Zależy jak mu się uda. Podobno lubi łyknąć czasem. Opinie na temat usług są podzielone. Poprzedni właściciel mojej 175 robił u niego szlif i tłok łapał w gorsze dni. W 125 natomiast jeździłem dłuższe odcinki 70km/h i nic się nie działo. Chwilowy vmax też wytrzymywał. W okolicy w każdym razie alternatywy nie ma. Zawsze możesz wysłać do Iławy.kuba5550 pisze: Słyszałem o panie Marianie Gawliku w Krzepicach ale nie wiem czy dobrze robi czy źle. Jeśli miałby ktoś info na ten temat to bardzo bym prosił
Jestem tego samego zdania co kolega auriol77. Byłem jakiś czas temu u niego ze swoim wałem, to nie wykazywał zbytnio zainteresowania moją osobą jako potencjalny klient, a co do wału to odniosłem wrażenie, że mu się poprostu nie chciało:-/auriol77 pisze:Zależy jak mu się uda. Podobno lubi łyknąć czasem. Opinie na temat usług są podzielone. Poprzedni właściciel mojej 175 robił u niego szlif i tłok łapał w gorsze dni. W 125 natomiast jeździłem dłuższe odcinki 70km/h i nic się nie działo. Chwilowy vmax też wytrzymywał. W okolicy w każdym razie alternatywy nie ma. Zawsze możesz wysłać do Iławy.
Robiłem u niego trzy szlify i mogę się podzielić uwagami:auriol77 pisze:Zależy jak mu się uda. Podobno lubi łyknąć czasem. Opinie na temat usług są podzielone.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość