Zbliża się mikołaj, po nim są święta, czas prezentów. Chce, żeby w tym temacie były zamieszczane pomysły na prezenty (nie tylko związane z motocyklami) dla tych którzy nie wiedzą co kupić najbliższym.
Właśnie ja nie mam pomysłu co kupić dziewczynie, rodzicom, siostrze i siostrzeńcowi dlatego proszę o propozycje myślę, że nie tylko mi one się przydadzą.
Kiedyś już podarowałem: Tacie koszulke termoaktywną na motor, dziewczynie grę (akurat simsy 3), były też kosmetyki, płyty z muzyką, książka.
Pomysł na prezent.
- irek
- GG: 7348413
- Moje maszyny: Komar, WSK 175
- Kontaktowanie:
Pomysł na prezent.
Spawanie TIG Stal zwykła, nierdzewna i aluminium
Re: Pomysł na prezent.
W tym roku kup Sexi bielizne i Sam w jakiś sposób się będziesz cieszyłirek pisze:dziewczynie grę (akurat simsy 3), .

- Savier
- Administrator
- GG: 0
- Moje maszyny: Lelek '76
M21W2 '76
Gil spec. '75 - Lokalizacja: Działdowo/Gdańsk
- Kontaktowanie:
Ja mamie i dziewczynie wybrałbym naprawdę dobrą książkę. Tanie (do 40 zł) i jest się z czego cieszyć
. Wyczaj tylko co je interesuje, wybierz odpowiednią pozycję i tylko ładnie zapakować.
Siostrzeniec ile ma lat?

Siostrzeniec ile ma lat?
-
- Moje maszyny: Komar
TY250
GT-Super Six - Lokalizacja: Wrocław
- Kontaktowanie:
Sexi bieliznę zwykle daje się na Walentynki aby móc ją od razu przetestować
na Twoim miejscu kupił bym dziewczynie jakiś ładny bukiecik kwiatów (mogą być ewentualnie cięte róże) oraz gustowną perfumkę (nie drogą ale z gustem musi być wybrana - polecam LA RIVE - do kupienia w każdym hipermarkecie a kobietom słyszałem że się podobają zapachy tej firmy). Mamie bym kupił storczyka w doniczce (ładne sprzedają w Castoramie, Praktikerze a najlepsze w Leroy Merlin) oraz może jakieś czekoladki Ferrero Rocher lub z tej serii - gustowne, stylowe i kobiety lubią je
Faceci to mniej gorliwy temat. Tutaj może być prosto i tanio 

Auto Moto Klub Wrocławski
http://amkwroclawski.pl
http://amkwroclawski.pl
- Szczepan
- Moje maszyny: B3 Promot
- Kontaktowanie:
Ah ta komercja w świętach. Kiedyś ważne było ,żeby rodzina była w komplecie ,a nie prześciganie się kto fajniejszy prezent zrobi.