Pomysł na prezent.

czyli rozmowy o wszystkim
Odpowiedz
Awatar użytkownika
irek
GG: 7348413
Moje maszyny: Komar, WSK 175
Kontaktowanie:

Pomysł na prezent.

Post autor: irek » 2011-11-26, 22:15

Zbliża się mikołaj, po nim są święta, czas prezentów. Chce, żeby w tym temacie były zamieszczane pomysły na prezenty (nie tylko związane z motocyklami) dla tych którzy nie wiedzą co kupić najbliższym.
Właśnie ja nie mam pomysłu co kupić dziewczynie, rodzicom, siostrze i siostrzeńcowi dlatego proszę o propozycje myślę, że nie tylko mi one się przydadzą.

Kiedyś już podarowałem: Tacie koszulke termoaktywną na motor, dziewczynie grę (akurat simsy 3), były też kosmetyki, płyty z muzyką, książka.
Spawanie TIG Stal zwykła, nierdzewna i aluminium

termin21

Re: Pomysł na prezent.

Post autor: termin21 » 2011-11-26, 22:39

irek pisze:dziewczynie grę (akurat simsy 3), .
W tym roku kup Sexi bielizne i Sam w jakiś sposób się będziesz cieszył :evil:

Awatar użytkownika
Savier
Administrator
GG: 0
Moje maszyny: Lelek '76
M21W2 '76
Gil spec. '75
Kontaktowanie:

Post autor: Savier » 2011-11-26, 22:49

Ja mamie i dziewczynie wybrałbym naprawdę dobrą książkę. Tanie (do 40 zł) i jest się z czego cieszyć :). Wyczaj tylko co je interesuje, wybierz odpowiednią pozycję i tylko ładnie zapakować.
Siostrzeniec ile ma lat?

BlacK
Moje maszyny: Komar
TY250
GT-Super Six
Kontaktowanie:

Post autor: BlacK » 2011-11-27, 02:17

Sexi bieliznę zwykle daje się na Walentynki aby móc ją od razu przetestować :D na Twoim miejscu kupił bym dziewczynie jakiś ładny bukiecik kwiatów (mogą być ewentualnie cięte róże) oraz gustowną perfumkę (nie drogą ale z gustem musi być wybrana - polecam LA RIVE - do kupienia w każdym hipermarkecie a kobietom słyszałem że się podobają zapachy tej firmy). Mamie bym kupił storczyka w doniczce (ładne sprzedają w Castoramie, Praktikerze a najlepsze w Leroy Merlin) oraz może jakieś czekoladki Ferrero Rocher lub z tej serii - gustowne, stylowe i kobiety lubią je :) Faceci to mniej gorliwy temat. Tutaj może być prosto i tanio :D
Auto Moto Klub Wrocławski
http://amkwroclawski.pl

Awatar użytkownika
Szczepan
Moje maszyny: B3 Promot
Kontaktowanie:

Post autor: Szczepan » 2011-11-27, 10:40

Patelnie :D
Ekipa WSKTurbo.pl
Dawniej Borewicz.

hartman

Post autor: hartman » 2011-11-27, 11:01

Ah ta komercja w świętach. Kiedyś ważne było ,żeby rodzina była w komplecie ,a nie prześciganie się kto fajniejszy prezent zrobi.

Odpowiedz