taką: edit:poprawione nie syczeć chłopaki

Dopiero teraz sie zorientowałem- nie ta fotka, mam troche tych zdjęć zapisanych na dysku- wyluzujAlien pisze:WSK, udzielasz mu rad na temat oryginalności po czym wrzucasz zdjęcie kompletnej lampy z Gazeli która ma biały odbłyśnik, inną tylną gumę, aluminiową ramkę i inny kształt szkiełka podświetlającego rejestracje. Nawet zdjęcie jest podpisane lampagazela. I co to ma wspólnego z oryginalnością?
Ten silnik może byc i raczej jest całkiem ok nie słychać było prócz prykania w gaźnik i duszenia się żadnych podejrzanych stuków dzwonienia głośno szumiących łożysk czy innych niepokojących objawów.Wystarczy tam zajrzeć do zapłonu i ew. podregulować gaźnik jesli będzie trzeba.Bardzo możliwe że magneto było lekko przykręcone po odpaleniu ścięło klin ustalający i teraz zapłon ustawia się sam jak chce. Swoją drogą jak się wał posypał to było wał kupić a nie drugi motocykl po to żeby wyjać silnik, no chyba że za półdarmo tą drugą kupileś.Jak Ci się w przyszłości np wałek zdawczy skończy to też kupisz nowy motocykl żeby przełożyć silnik ??Zippo125 pisze: kupiłem inna wsk z nadzieją, że bedzie ok silnik, a jak chodzi to widać na filmiku wyżej. Także narazie nie zacznę remontu konkretnego bez sprawnego silnika.
no to pozdro z takim chromemZippo125 pisze:Wiesz nie drogo, ale to też chrom bez miedzi, wiec widać niedoskonałości z bliska, ale ogólnie jak dla mnie wygląda czad.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości