Facet tego ci już nie podaruję, to ty jesteś chłamowatym mechanikiem, najlepiej będzie jeżeli nigdy nie bedziesz już niczego naprawiał .pawel_scibior pisze:Nie jeden remont juz robilem ale WSKa jest na prawde chlamowatym sprzetem
W Twojej ironicznej wypowiedzi zawarłeś jedną bardzo ważną informacje - WSK jest faktycznie obiektem naszego kultu a to forum jest miejscem dla miłośników tego motocykla. Przyszedłeś tutaj szukać pomocy i nawet dla swojej własnej korzyści nie potrafisz sie zachować kulturalnie. Na wstępie prezentujesz swoje żałosne poglądy o tym ze 'co niemieckie to dobre a co polskie to gó***' ..u mnie w okolicy każdy wieśniak tak myśli..cóżPrzepraszam, ze obrazilem obiekt Waszego kultu, jakim jest WSKa.
nie znam Cię i znać nie chcę, na tym forum jest dość rozsądnych kolegów z którymi można sensownie pogadać, podzielam zdanie Aliena możesz spadać z tego forum, tu już nikt nie będzie z Tobą rozmawiał .pawel_scibior pisze: Nie wypowiadaj sie, nie wroz przyszlosci mi ani mojej wsce skoro mnie nie znasz
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości