Na szczęście kupiłem go za 60zł
Mam identycznego kadecika tylko brakuje w nim plastkowej osłony na ramie poniżej zbiornika zresztą jutro wrzucę fotki to sam zobaczyszTechnik-Amator pisze:Silnik jest w stanie idealnym, wszystko ładnie porobione, ale na tym się piękna opowieść konczy. Po prostu trzeba włorzyć w tego motorowerka więcej niż kosztował. Tłumi jest wypatroszony i przyspawany do kolanka, zamiast rowerowego siedzenia był wciśnięty fotel od ogara, tylne teleskopy są dobite do granic możliwości, nawet nie mają prostego prowadzenia, błotnik gdzieś wcięło, łańcuch był od WSK...i tak moge wymieniać w nieskonczoność, ale ból tego motorka się skonczył, bo go uratuje. Wszystkie brakujące części do motorka kupuje w poniedziałek i zaczne go kompletować, na szczęście na prawde silnik jest w dobrym stanie, tylko musiałem gaźnik zrobić bo tłoczek od pompki był wbity w ten kanał i paliwo nie dochodziło. Po napompowaniu paliwa pali od pierwszego kopa na zimnym silniku mam nadzieje, że będzie z niego jeszcze fajny motorek. Na razie wygląda tak(już troche pozbyłem się tego wiejskiego tuningu):
Obrazek
Obrazek
Na szczęście kupiłem ją za 60zł
kewin pisze:fajny kadecik :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::)))))))))))))))))))))))))))))))))
prawie jak mój komarek
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości