To ty myślisz, że to będzie zlot... pociągów?ja wską na pewno nie pojade, moze pociągiem...
No to tak lekko licząc ze 14 godzin jazdy!! Chyba na jeden dzień - deko za dużo. Albo trzeba by wystawić ci dyplom... żelaznej dupy!!! A przecież w USA jest taka kategoria motocyklistów, to pewnie i u nas by się przyjęła.ode mnie to 700km
Fenix ale ty niekiedy jesteś upierdliwy. Che jechać a wską nie pojade, brak prawka dokumentów itp. wiec co złego w tym że chce pojechać tam pociągiem i pooglądać motorki??Fenix pisze:To ty myślisz, że to będzie zlot... pociągów?ja wską na pewno nie pojade, moze pociągiem...
Następny, skad mam niby wziasc kase zeby wszystko kupić popodpinać zrobić i zrobić prawo jazdy??ŻbiKu pisze:A tam trzeba być twardym a nie miękkim z takim podejściem to sobie możesz. Dla mnie taka wyprawa to ******zajeb********ste wyzwanie i przygoda.
jak to pewna czasami upierdliwa osoba powiedziała to nie jest zjazd pociagów ani busówAlien pisze:Ja Wieśką jeszcze w tym roku nie pojadę, bo nie zdążę prawa jazdy zrobić![]()
pojadę pewnie busem albo pociagiem.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość