Moje wyjątkowe Hobby
- 1angel
- GG: 10200026
- Moje maszyny: Kilka legend PRLu
- Kontaktowanie:
Moje wyjątkowe Hobby
a więc piszcie co robicie aby się odstresowac takie wasze Hobby
ps. ja napisze po niedzieli bo przyjdzie kolejna porcja ... i przy okazji foto porobie
ps. ja napisze po niedzieli bo przyjdzie kolejna porcja ... i przy okazji foto porobie
no stop signs, speed limit, nobody’s gonna slow me down
Hmmm.... moim hobby jest przede wszystkim robienie sobie żartów, śmianie się z byle czego, i ogólnie rozśmieszanie ludzi
a jeśli chodzi o takie poważniejsze zainteresowania to jest ich wiele...po mojej prababci posiadam zdolności manualne(wolałabym intelektualne
)więc na pierwszym miejscu jest taniec!czasami w domu wymyślam sobie układy i tańczę, uwielbiam tez śpiewać nawet jakieś stare wiejskie piosenki i nie ukrywam że jak się przyłożę to nawet nieźle mi to wychodzi
rysowanie, malowanie, szkicowanie, rzeźbienie i tym podobne to też moje twórcze zajęcie(całe szafki i drzwi w pokoju mam schizolsko wymalowane pastelami mama jak zobaczyła to się załamała, ale w końcu to moje królestwo), może to wyda się śmieszne czy nieprawdopodobne ale gram czasami na flecie(bez skojarzeń)i na organach sama sobie wymyślam nuty których nie ma i gram...miałam kiedyś nieodpartą chęć gry na gitarze, ale tato który kiedyś miał zespół rockowy wymiękł (bo stwierdził że mam za małe palce) i do dziś umiem tylko nastrajać gitarę i pobżdękolić coś po swojemu.. poezja, własne wiersze, najczęściej jak jest mi źle na sercu wtedy piszę ale najgorzej jest jak mam pointe np.kąpiąc się(teraz się ubezpieczam i gdzie nie pójdę to mam ze sobą zawsze kartkę i ołówek), kiedyś interesowałam się dużo aktorstwem teraz niestety nie mam czasu (wiadomo szkoła średnia) i trochę żałuję bo kiedyś to było moja wielka pasja i nie raz zbierałam za to laury
Najciekawsze co mnie interesuje....to małe dzieci uwielbiam je! szczególnie takie grubiutkie
i małe i to chyba wszystko... jak więc widzicie jestem osobą twórczą i wszechstronnie uzdolnioną

- 1angel
- Kontaktowanie:
- Markiz
- GG: 1155265
- Moje maszyny: Romet 50 T-1
- Kontaktowanie:
- Sobi
- GG: 0
- Kontaktowanie:
- Adamos
- GG: 5534560
- Moje maszyny: WSK - M06 B1, M06 L, gil, M21W2, kos
- Kontaktowanie:
Oprócz WSK-i to jeszcze modelarstwo, czyli modele z papieru, plastiku, dioramy, tyle ze coraz rzadziej mi sie chce dlubać, kasy nie ma bo idzie na wsk-e, a wszystkie te duperele to niemaly koszt. Oprocz modelarstwa i wueski to jeszcze militaria, medale, umundurowanie, pojazdy militarne.
Ostatnio zmieniony 2007-01-28, 16:02 przez Adamos, łącznie zmieniany 1 raz.
- ŻbiKu
- Moje maszyny: WSK 175 KOBUZ CUSTOM 82`,
YAMAHA YZF 1000R THUNDERACE - Lokalizacja: Zielona Góra
- Kontaktowanie:
Więc tak, nie gram na żadnym instrumencie (chociaż na gitarze by się przydało ale nie chce mi się uczyć
), nie maluje, nie śpiewam i nie zbieram znaczków.
Jednym z tzw. "hobby" to u mnie kolekcjonowanie filmów (divx,dvd itp.) na dzień dzisiejszy mam 446 filmów
Praktycznie w roku jest mało dni, w których nie oglądam wieczorami filmu. Poza tym lubie zwiedzać i poznawać nowe okolice, najlepiej na motórze, w tym różnego rodzaju wypadziki i przejażdżki to mnie zawsze odstresowuje
A nudne godziny lubie spędzać ze znajomymi no i oczywiście w "warsztacie" w garażu grzebiąc przy czymś, wprowadzając jakieś zmiany, czasami nawet posprzątać i poprzekładać różne rzeczy, zmienić w nim coś, ponieważ dąże do jak największej funkcjonalności mojego miejsca pracy, które stopniowo ewoluuje
A z mniej konstruktywnych zajęć to czasem lubie wieczorami pograć w jakąś dobrą gre (ale maniakiem nie jestem). Aha moim hobby można nazwać też wędkarstwo, od zeszłego roku trochę mocze kija
To by było tyle z takich rzeczy pisanych na szybko, może coś jeszcze dodam.

Ostatnio zmieniony 2007-01-30, 10:30 przez ŻbiKu, łącznie zmieniany 2 razy.
- Dawid
- Moje maszyny: Nie ma
- Kontaktowanie:
Moje hobby to muzyka, muzyka i jeszcze raz muzyka
gram na pianinie, trochę na akordeonie, na saksofonie (w orkiestrze) i mam zamiary uczyć się na puzonie
a i wiadomo ze Wueski to też moje hobby ![:]](./images/smilies/splash.gif)

![:]](./images/smilies/splash.gif)
Ostatnio zmieniony 2008-04-13, 16:47 przez Dawid, łącznie zmieniany 1 raz.
- Kapiii
- Założyciel
- GG: 2256655
- Moje maszyny: .
WSK MR16T
WSK 2.66
Promot NC125
MTX 3-03
SKM 250 - Lokalizacja: Toruń
- Kontaktowanie:
Ehh ja jestem niezdecydowanym człowiekiem. Ciągle zmieniam swoje zainteresowania. W ciągu ostatniego roku uczyłem się języków - HTML, PHP co mnie bardzo kręciło, następnie założyłem swoje Radio Internetowe, ale pochłaniało mi za dużo czasu w końcowej fazie więc je usunełem z nerwów no i pod koniec roku wylądowałem w dziedzinie motoryzacji, w którym siedze po uszy, zakładając z wami Forum, przez co nie mam wogóle czasu na szkołe i na spanie.... 

- Romano
- Kontaktowanie:
Kapiii tylko żebyś nie zmienił znowu hobby
hmm a moje zainteresowania prócz motorów i muzyki to : wędkarstwo jak tylko mam czas to jeżdżę połowić , fotografia no w tym nie jestem aż taki dobry ale się uczę , najbardziej podoba mi się fotografowanie zimy zawsze gdy szadź sie pojawia wyruszam w plener

- Firewall
- Kontaktowanie:
Hmmm wyjątkowe hobby, chyba tak owego nie mam
Moim hobby od paru lat są motocykle, a praktycznie od dziecka ogólnie motoryzacja mnie interesowała. Kiedyś zbierałem karty telefoniczne mam ich około 300, ale teraz jakoś nie mam na to czasu, ochoty i pieniędzy
Poza motoryzacją to oczywiście sport zwłaszcza piłka nożna i ping-pong oraz muzyka i film. To raczej byłoby na tyle z moich jakże fascynujących hobby 

- 1angel
- Kontaktowanie:
ja napisze tak motoryzacja WSK itp pozatym marka BMW trochę drift niedługo zajmę się kręceniem klipów itp o wsk na pewno zamieszcze na forum a pozatym pisanie na forach i militaria głównie II wś naboje pociski granaty bagnety maski gazowe mozdzierze i mam już całkiem pokaźną kolekcje
no stop signs, speed limit, nobody’s gonna slow me down
-
- Moje maszyny: Ostatnia WSK M06B3 1975
- Kontaktowanie:
-
Re: Moje wyjątkowe Hobby
od trzech lat Moje hobby to Modelarstwo a od niecałego miecha wueskowicz
witam modelarza na forum
Adamos

Adamos
Wsk 125 M06 B3 81 roku
- Wężu
- Moje maszyny: WSK M06 B1, WSK M06 B3 3x, Iż 49
- Kontaktowanie:
Re: Moje wyjątkowe Hobby
Ja od początku roku ucze się grać na gitarze a tak to stare samochody, motocykle i sprzęt RTV oczywiście stary 

Jeżdżę motocyklem WSK 
Ekipa Południe®

Ekipa Południe®
- karol1992
- GG: 12909543
- Kontaktowanie: