Króciutko o sobie

Marcin z Warszawy lat 27.
Motocyklami interesuję się odkąd zacząłem upalać motorynkę

W tej chwili upalam Suzuki SV1000s a remontuję motocykl IŻ49 z 5-któregoś roku.
Miałem przez chwilę M06 Z2 - z 67r - ale mi się nie podobała więc w trakcie remontowania odsprzedałem.
Zawsze chciałem mieć WSK-ę ale taką jaką upalałem na wsi u dziadków

Miałem wtedy mało lat i nie wiedziałem jaki to model, pamiętałem tylko że pomarańczowa z szarym.
Ostatnio rzuciła mi się w oczy WSK M06 B3 KOS wystawiona na allegro za kwotę 400zł.
Długo nie myślałem i kupiłem, dzisiaj przywiozłem te zwłoki

z góry przepraszam za jakość zdjęć, na razie nie mam zrobionych przez siebie Na zdjęciach nie wyglądała najgorzej jak na wskę (bez urazy) eksploatowaną na wsi co więcej do zakupu zachęcała mnie kompletność i brak ewidentnych przeróbek.
Niestety jak przyjechałem to się trochę rozczarowałem wszystko zajechane jak tylko się da, nie są rzadkością jakieś spawy, większość detali zmasakrowana, lagi jak i amortyzatory ciekną od dłuższego czasu więc obawiam się o ich stan (luzy, zatarcia), rama tylnej części trochę pokiereszowana. silnikowo nie wiem - chłopiec coś bredził o remoncie

Na razie to tyle, jak będę w garażu porobię nowe fotki i zobaczę co jeszcze.
Mam jakieś tam kwity (uprany ledwo widoczny dowód rejestracyjny, tablicę, oryginalną książkę gwarancyjną i rachunek ze sklepu) Jestem niby trzecim właścicielem.
Uprzejmie proszę o zweryfikowanie modelu i ustalenie co nie jest oryginalne (na pewno tłumik)
Czy ktoś mam w wersji elektronicznej katalog części do b3 kos??
Czy ma ktoś dokładne zdjęcia elementów zamontowanych pod boczkami jak i samej ramy??