No w miarę ale mogło być lepiejapollan pisze:Mi dobrze poszło. A wam?

No w miarę ale mogło być lepiejapollan pisze:Mi dobrze poszło. A wam?
No to nieźleapollan pisze:Ja swoją "wyceniam" na 70- 78 % . Też nie wiedziałem jak policzyć wartość minimalną tej funkcji.
Mnie już to śmieszy...dopiero jak jakiś publicysta i profesor nie zdał matury z polskiego to dopiero ludzie zauważyli jak durny jest system oceniania tej matury. Klucz z polskiego to jest kabaret, podniosła sie wrzawa, ale i tak my(tegoroczni maturzyści) musieliśmy przejść przez to gów** ! Pisałem polski podstawowy a przyszło mi analizować wiersz Tetmajera który jest przerabiany tylko w klasach rozszerzonych. Nie wspomnę o wypowiedzi pisemnej na rozszerzonym angielskim - tam nie chodzi o treść tylko o zaawansowane struktury i słowa - w szkole uczyliśmy sie upychać dosłownie na chama takie zwroty tylko po to żeby szanowny pan egzaminator był zadowolony. Cieszę się ze zakończyłem karierę w szkole. Na uczelniach wyższych nie ma takich paranoi.Nie dość, że CKE nie zna treści "Lalki" to jeszcze nie znają matmy, skandal nic innego.
Mechanika i Budowa Maszyn na AGH - będzie dobrzeA Ty na co się wybierasz?
No proste że ja..AGH czekaSwoją drogą - kto się wybiera do Krakowa? (Alien)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości