Miąłem na zaczepki nie odpisywać bo, pewno znów się nazlatuje „adwokatów diabła" i nic to do tematu nie wniesie, tylko wywoła kłótnie, ale jak już mnie zaczepiasz no to masz.sebastian440 pisze:Oczywiście, nie wiem, co chcecie mi udowodnić z tym nr jak będę miał czas to napewno poszukam, co nie zmienia faktu, że to Promot i tyle. Co do WojtkaW to zapierałeś się kiedyś na gg, że na to "głupie" forum już nie trafisz, a tu niespodzianka.
O …….. to żadna niespodzianka, oczywiście mam swoje zdanie o tym forum, niestety nie jest pochlebne i nie ma w tym mojej winy tylko Wasza, forum jest takie, jacy na nim ludzie się wypowiadają . Sami wywołaliście mnie do „tablicy” w wielu miejscach oczerniając mnie na tym forum, sugerując i wmawiając innym jakieś pierdoły. Nie było mnie tu, a wciąż mnie zaczepiano . To mój motocykl nazwano „skundlonym” ( ciekawe że jest on na banerze tego forum , a taki „skundlony „ ), nie ja opisywałem czyjeś motocykle że „odstają od stawki” . To między innymi Wam a raczej „jareczkowi” zawdzięczam mój nowy Nick . Jednym zdaniem, po to tu wróciłem żeby bezkarnie nie wycierać sobie mną mordy. Niczego też Ci nie chcę udowadniać, jeśli nazywasz ten motocykl „promotem” to sobie go tak nazywaj, to Twój motocykl. Chwała Ci za odrobione lekcje-wiadomości, o motocyklach Promot, jest tam parę błędów ale liczą się chęci, przyda się coś takiego na tym forum, podnosi jego poziom i wiedzę. Szkoda że nie odrobiłeś lekcji o znakowaniu motocykli i ich „cechach własnych” ( pięknie to napisał bing17, młody człowiek i taka wiedza ). Ja napiszę w tym miejscu tylko tyle…………. Pralka „Frania” i jej silnik mają nr. fabryczne i tabliczki znamionowe , po co ???? odrób lekcje to się dowiesz ,bo według Ciebie przecież nie trzeba wydawać jej dowodu rejestracji i też Sebastianku nie ma ta pralka lamp, a patrz dali jej i nr seryjny i tabliczkę znamionową

Przyjmując "jarkowy" nick pokazałeś, że oprócz wiedzy masz dystans do siebie i poczucie humoru tak rzadkie dzisiaj ... jareczek