Mam pytanie o jakość skrzyni biegów w WSK 175(popularnie zwana WSK-4(WSK czwórka)). Jak to jest na prawdę czy te skrzynie są dobre i trwałe czy rozwalają się po jednej jeździe

Zgadzam się z tym. Opowiadał mi to kolega któy ma WSK 125 i mówił ze to dziadostwo. Ale taka prawda- ze jak by nie mógł kupić WSK 125 to i by z takiej się cieszył.maciejsol pisze:jestem pewien ze to sypiace sie skrzynie to mit opowiadany przez ludzi ktorzy niegdy nie jezdzili WSk 175
Myślę ze jak by dorwał orgialny wodzik i zmieniacz z dawnych lat to by jeździł długo na WSK 175marianek_spox pisze:zużyte wodziki i zmieniacz
No niestety nie mam ale w lato się rozejże za WSK 175 a jak to był by Kobuz/Dudek to nawet bym się nie zastanawiał(jeżeli bym miał kase)ŻbiKu pisze:Także jeśli masz czwórke do kupienia to bierz i się nie zastanawia
Nie- jestem z Dąbia w woj. lubelskim 10km od ŁukowaŻbiKu pisze:jesteś z Dąbia..TEGO Dąbia nad jeziorem 24km od Zielonej Góry
No to jest podstawa. I skrzynia składana na orginalnych cześciachkapiii pisze:Nie ma się czego obawiac, jesli bedzie w skrzyni olej, i bedzie sie normalnie motor ekspoatowalo, to nie bedziemy miec zadnych problemow
A ja szczeże mówiąc piersze słyszeFirewall pisze:Powiem Ci, że częściej słyszę jak ludzią sypie się skrzynia w 125-tce
To ten kolega musi być nieziemsko głupi i na pewno o swój motocykl nie dba.pawel15 pisze:Opowiadał mi to kolega któy ma WSK 125 i mówił ze to dziadostwo.
Zgadzam się. Swoją WSK pomalował sprayemXabingo pisze:To ten kolega musi być nieziemsko głupi i na pewno o swój motocykl nie dba
Prawda tylko trzeba o nie zadbać a odwdzięczą się nie zawodną jazdąXabingo pisze:Powiem Ci, że wiem co mówię i uwierz mi, że zarówno WSK 125 jak i 175 są super i się nie psują!
To prawda bo większość ludzi co uważa że w WSK 175 skrzynia jest zła to w tej skrzyni montują wodzik od MZ 150 i myślą ze będzie dobrze chodzić. Jak by zamontowali fabryczny wodzik i dbali to pewnie nawet by nie żałowali zakupu WSK 175.Sobi pisze:w 175 jest to najczęściej wina wodzików
Czy mógł byś podać link do tego tekstu? Chętnie bym poczytał.Sobi pisze:Procu napisał dosc obszerny artykuł na temat silnika 175 i jego skrzyni, który widze niektóry z was juz czytali.
Święte słowaSobi pisze:z wsk nigdy nie bedzie prawdziwego crossa
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość