Mój kobuz
- 175mirek
- GG: 1103489
- Kontaktowanie:
Re: Mój kobuz
Podoba mi sie
a przypadkiem nie on jest na allegro?

Motocykle to nie wszystko ale bez nich wszystko jest niczym...
- Jarek_kam
- GG: 0
- Kontaktowanie:
Bardzo ładna maszyna, jest sie czym pochwalić 

- wueskajarka
- GG: 5298596
- Kontaktowanie:
Pablo1 napisz coś o historii motocykla (rocznik, okoliczności zakupu itp.), twojej pracy w niego włożonej 
PS. Sprzedajesz go ? http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M1004667" target="_blank

PS. Sprzedajesz go ? http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M1004667" target="_blank
Nie chcę kotka, nie chcę pieska - radość sprawi mi ... WUESKA !!
-
- Kontaktowanie:
więc kupiłem go nie był na chodzie naprawiłem go (kwestia regulacji) odpalił i troche jezdziłem ale to nie było to więc silnik przeszedł gruntowny remont po remoncie jeżdziłem i jednocześnie robiłem wszystko mechanicznie na tip top. Następnie przyszedł czas na kosmetyke czyli nowy lakier, chrom i ocynk wszystko zgodnie z oryginałem. teraz motocykl jest w 100% kompletny sprawny. takie małe cacko. za długo zajeło by mi pisanie gdybym pisał po kolei co robiłem i co zmieniałem. Jak coś was ciekawi pytajcie odpowiem. Dodami jeszcze że moto na liczniku ma 8000 nie wiem czy przebieg jest oryginalny ja tym motocylkem nie jezdżę dużo. To chyba tyle:)
ps. tak jest na sprzedaż
ps. tak jest na sprzedaż
- pawel15
- GG: 2782862
- Moje maszyny: WSK B3 i "Kos" 1980, WSK B3 1977, WSK B1 1969
- Kontaktowanie:
Szkoda sprzedawać tak pięknej maszyny... Bo Kobuzik jest naprawdę pierwsze klasa
. Koła malowałeś piecowo czy jakoś inaczej? Chlapacz przedni jest dzisiejszej produkcji?

- Wężu
- Moje maszyny: WSK M06 B1, WSK M06 B3 3x, Iż 49
- Kontaktowanie:
Bardzo piękny Kobuz. Szkoda, że chcesz go sprzedać. Sam myślę za parę lat kupić takiego ale musi spełniać jeden warunek: dowód(nie wyrejestrowany) blacha oraz umowa. Możesz napisać ile wyniósł cię remont??
Jeżdżę motocyklem WSK 
Ekipa Południe®

Ekipa Południe®
-
- Kontaktowanie:
odpowiadam na pytanka:
- koła malowane piecowo 30zł za sztukę
-chlapacz przód kupiłem nowy w "skuterdębica" nie wiem czy sie różni ale wygląda jak oryginał mam tylny oryginał
-moja wsk jest zarejestrowana opłacona itd. mi też troszke szkoda sprzedać dlatego taka cena ale mam inne motorki do jeżdżenia a kasa potrzebna na remont następnego
-całkowity koszt remontu--- nie pytajcie! dużo jak sie chce miec fure na tip top trzeba też wsadzić sporo kasy
- koła malowane piecowo 30zł za sztukę
-chlapacz przód kupiłem nowy w "skuterdębica" nie wiem czy sie różni ale wygląda jak oryginał mam tylny oryginał
-moja wsk jest zarejestrowana opłacona itd. mi też troszke szkoda sprzedać dlatego taka cena ale mam inne motorki do jeżdżenia a kasa potrzebna na remont następnego
-całkowity koszt remontu--- nie pytajcie! dużo jak sie chce miec fure na tip top trzeba też wsadzić sporo kasy
-
- Kontaktowanie:
druga strona
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Weros
- Kontaktowanie:
koła malowałeś po znajomości ??
-
- Kontaktowanie:
nie normalnie w firmie trudniącej sie takimi rzeczami. rama z wachaczem to koszt ok 150-180 zł
- Weros
- Kontaktowanie:
mozesz podać nazwe zakladu jak nie chcesz pisać podaj na priva 30zł to tanio czy cena obejmuje piaskowanie? czy jest to dobrze wykonane zapodaj zdiecia 

- marcin14
- Kontaktowanie:
pięknie ją odnowiłes. gratuluję 

- _Peeter
- Kontaktowanie:
Też nie będę ukrywał zachwytu i sam przy odrestaurowaniu swojej będę zaglądał na ten motor aby zaczerpnąć motywacji i pomarzyć o tym, że moja może kiedyś też tak wyglądać ![:]](./images/smilies/splash.gif)
Ale jak chodzi o przedni chlapacz, to chyba przykręca się go od spodniej strony błotnika??
![:]](./images/smilies/splash.gif)
Ale jak chodzi o przedni chlapacz, to chyba przykręca się go od spodniej strony błotnika??
http://chomikuj.pl/rich-men - znajdziesz tu sporo ciekawych inspirujących e-booków
-
bardzo ładna wsk 175
też planuje kupić taki model z tymi błotnikami itd
ale chcialbym przerobić go na Kobuza dołożyć do tego co w Twojej kierunki i napsy Kobuz 

-
- Kontaktowanie:
Piękna wiesia ;] o walkach z instalacja nic nie napisałeś ;/ czuje sie nie dowartościowany
musze troche kapuchy odlozyc na bok i kupie ja od Ciebie;]

-
- Kontaktowanie:
z instalacja troszke walki bylo jak ja kupiłem nie miala ładowania szukałem kombinowałem i nic. cewki nie uszkodzone wymieniłem prostownik poprawność podłaczenia kabli sprawdziłm dalej nie ładowała aku ale prad z cewek szedł. Postanowiłem sprawdzic stacyjke i trafiłem była popsuta. zakupięlm nową ze starych zapasów zalozyłem zadowolony a aku dalej nie był ładowany:( okazało sie ze w nowej też nie łączyły styki. rozebrałęm obie stacyjki i na plastikowej dolnej części gdzei są wtopione miedziene końce nalożyłem cyne powieważ te miedziene końce byly zbyt nisko. po tym zabiegu problem znikł. jeżdżę do dis i problemu z ładowaniem nie mam a wiem o tym dzieki zamontowanym amperomierzu który cały czas pokazuje przepływ prądu. amperomierz jest podłaczony szeregowo w + akumulatora
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- 175mirek
- GG: 1103489
- Kontaktowanie:
Ile zapłaciłes za ten amperomierz???
Motocykle to nie wszystko ale bez nich wszystko jest niczym...
- BAŻANT
- GG: 12682277
- Kontaktowanie:
rewelacyjny sprzecik, duzo pracy i pieniedzy w niego wsadziles ale widac ze sie oplacalo, bardz mi sie podoba , ja tez jestem na etapie renowacji swojej wsk jak ukoncze to sie pochwale 

-
- Kontaktowanie:
amperomierz kosztował 13 funtów plus koszty wysyłki. już nie pamietam ile w sumie mnie to wyniosło kolega mi kupił jak był w Angli jeszcze w czasie jak funt był tani:))