Witajcie, mam na imię Maciek, mam 15 lat, mój motocykl to WSK 125 (ciężko mi określić rodzaj, może fota coś wam podpowie [wybaczcie że akurat takie ujęcie ale nie chciało mi się jej wyprowadzać

] ) Oto zdjęcie:
http://www.bikepics.com/pictures/1281982/ WSK posiadam od siedmiu lat, najpierw była w posiadaniu brata przez pare miesięcy a potem stała niejeżdżona aż do dzisiaj, postanowiłem zrobić jej gruntowny remont

Dzisiaj rozebrałem ją do gołej ramy, jutro będę czyścił silnik, mam w planach zakup nowej instalacji elektrycznej, wymianę cylindra na nowy (ten jest zatarty, ma głębokie rysy),zakup nowego łańcucha, ponadto motocykl chcę przemalować spowrotem na czarny połysk, stymże postaram się aby wyszło lepiej niż jest teraz

Mógłby mi ktoś podpowiedzieć jaka instalacja będzie pasowała do mojej "Wieśki" ? Kompletnie nie orientuje się czy moja to dwu czy jednoramówka

Instalacje chcę zmienić dlatego że dotychczasowa to jakieś nieporozumienie, poprzedni właściciel przewody izolował nawet plastrem

Ale co się dziwić wkońcu motor za 120zł.
Moje pytania brzmią:
Jaki cylinder polecacie do WSK'i 125?
Gdzie musi znajdować się kondensator <znalazłem go w lampie ale podejrzewam że powinien być gdzie indziej>
Jak wymienić uszczelniacze przedniego zawieszenia i jak poprawnie napełnić teleskopy olejem?
Jaka instalacja elektr. będzie odpowiednia dla mojego motocykla?
Ponadto posiadam skuter Keeway Matrix z 2006r

Jego fotki na bikepics <tam gdzie fotka WSK'i> Proszę tylko o to żeby nie wyzywać mnie z powodu posiadania skutera, że jestem p**da itp :-> Wcześniej miałem motorynkę romet

Posiadam też WFM 125cc, ale jest ona do kompletnego odrestaurowania, a połowy mniejszych części nie ma
Z góry dziękuje za odpowiedzi