WSK 175 Kobuz 81r.
- wskocyklista04
- GG: 8553257
- Kontaktowanie:
Re: WSK 175 Kobuz 81r.
nonoo Mateusz:) Kobuzik coraz lepiej się prezentuje:D a będą chlapacze??
moja WueSKa:) http://www.polskajazda.pl/Motocykle/WSK/175/48870" target="_blank
- Mateusz WSK
- GG: 514342
- Moje maszyny: 175 Kobuz 82r, B3 78r, Pannonia TLF 250 61r.
- Kontaktowanie:
nie chlapaczy montował nie będe bo bardziej widzi mi sie bez nich 
w dodatku troche ciężko zdobyć te oryginalne z logo w ładnym stanie.a tych universali od 125 montował nie będe
czy wy też tak macie czy u mnie coś nie tak, lampa z przodu jakby w prawą strone troszke jest zwrócona.
nie jeździłem jeszcze w nocy i nie wiem jak to sie miewa w takiej sytuacji, w 125 miałem tak to troszke to przeszkadzało.z tym że w 125 to z mojej winy później tak troszke w bok świeciło, a tutaj nic nie robiłem.jedynie te osłony/szklanki przedniego zawieszenia wymieniłem, ale wydają się być ok.

w dodatku troche ciężko zdobyć te oryginalne z logo w ładnym stanie.a tych universali od 125 montował nie będe

czy wy też tak macie czy u mnie coś nie tak, lampa z przodu jakby w prawą strone troszke jest zwrócona.
nie jeździłem jeszcze w nocy i nie wiem jak to sie miewa w takiej sytuacji, w 125 miałem tak to troszke to przeszkadzało.z tym że w 125 to z mojej winy później tak troszke w bok świeciło, a tutaj nic nie robiłem.jedynie te osłony/szklanki przedniego zawieszenia wymieniłem, ale wydają się być ok.
- 175mirek
- GG: 1103489
- Kontaktowanie:
mi też ucieka troche w prawo ale coś na to poradze.
Motocykle to nie wszystko ale bez nich wszystko jest niczym...
-
- GG: 3869554
- Kontaktowanie:
odezwij sie domnie bo mam zdjecia tych kierunkow dla Ciebie 

- Mateusz WSK
- GG: 514342
- Moje maszyny: 175 Kobuz 82r, B3 78r, Pannonia TLF 250 61r.
- Kontaktowanie:
http://www.polskajazda.pl/Motocykle/WSK/175/56595
trzeba troche odświerzyć temat
No przy WSce troche się zmieniło.Została zarejestrowana no i w końcu legalnie śmigam.Razem z Piotrkiem7533 nabiliśmy już kilkaset kilometrów
Po drodze nie obeszło się bez awarii.Wypadł raz bolec z tego zmieniacza co rusza tymi sprężynkami w automacie biegów, przez co były luzy i dźwignia latała jak chciała, ale udało się wrócić do domu jakoś
.Udało mi się jakoś zerwać gwint w karterze od szpilki, ale to już też zrobione.Jeszcze jedna usterka to spalona przednia żarówki podczas jazdy w nocy 
W silniku wymieniłem dla pewności wałki i koła zębate.Reszta nie wymagała wymiany.Ciekawe było gdy zdjąłem wałek zdawczy a tam brakowało po 3 igiełki w jednym rzędzie.
Tak to całkiem dobrze się sprawuje, dobrze pali co ważne
no i nie jest taka awaryjna jak to tyle osób gada.
Co ciekawe, zdziwienie kolegów gdy zobaczyli mnie na zarejestrowanej WSce bezcenne
koszt rejestracji wyniósł mnie 260zł około, ale stoi na ojca bo nie chcę płacić grubej kasy za ubezpieczenie
.W tym tygodniu odbiorę już twardy dowód.
Zapraszam do poczytania opisu na PJ oraz do komentowania
Chcę jeszcze zakupić żarówki do kierunków i zobaczyć jak to się sprawuje.Bez kierunków raz musiałem aku naładować gdy mi padł podczas prób odpalania po złozeniu silnika.
Pozdr.
trzeba troche odświerzyć temat

No przy WSce troche się zmieniło.Została zarejestrowana no i w końcu legalnie śmigam.Razem z Piotrkiem7533 nabiliśmy już kilkaset kilometrów

Po drodze nie obeszło się bez awarii.Wypadł raz bolec z tego zmieniacza co rusza tymi sprężynkami w automacie biegów, przez co były luzy i dźwignia latała jak chciała, ale udało się wrócić do domu jakoś

W silniku wymieniłem dla pewności wałki i koła zębate.Reszta nie wymagała wymiany.Ciekawe było gdy zdjąłem wałek zdawczy a tam brakowało po 3 igiełki w jednym rzędzie.
Tak to całkiem dobrze się sprawuje, dobrze pali co ważne

Co ciekawe, zdziwienie kolegów gdy zobaczyli mnie na zarejestrowanej WSce bezcenne

koszt rejestracji wyniósł mnie 260zł około, ale stoi na ojca bo nie chcę płacić grubej kasy za ubezpieczenie

Zapraszam do poczytania opisu na PJ oraz do komentowania

Chcę jeszcze zakupić żarówki do kierunków i zobaczyć jak to się sprawuje.Bez kierunków raz musiałem aku naładować gdy mi padł podczas prób odpalania po złozeniu silnika.
Pozdr.
- piotrek7533
- GG: 8916094
- Moje maszyny: WSK M06B3 125 1981r
MZ ETZ 250 1983r
Polonez Caro 1.4GLI - Lokalizacja: Jarosław\Mielec
- Kontaktowanie:
No wczorajsze jazdy o 11 w nocy bezcenne zimno a My tylko w bluzach
Postój bezcenny u mnie jakieś żelastwo wyszło spod siedzenia tylko nie wiem skąd się wzięło
Mateusz jak to zobaczył to myślałem że się ze śmiechu przewróci jak zobaczył to co z pod siedzenia wydarłem.Wczoraj zrobiliśmy około 100km.

![:]](./images/smilies/splash.gif)
- piotrek7533
- GG: 8916094
- Moje maszyny: WSK M06B3 125 1981r
MZ ETZ 250 1983r
Polonez Caro 1.4GLI - Lokalizacja: Jarosław\Mielec
- Kontaktowanie:
Mateusz ma pełne A, a ja mam A1