Wczoraj stałem się szczęśliwym posiadaczem rosyjskiego motoroweru DELTA. Dostałem go za darmoche, posiada ciągłość ubezpieczenia co jest wspaniałym faktem motywującym do odrestaurowania owej maszyny. Czas i warunki w jakich się znajdował zrobiły swoje ale postaram się przywrócić go do dawnej świetności. A oto ona:
http://img181.imageshack.us/gal.php?g=dsc00036k.jpg
Motorek w oryginale, zdjęty cylinder, głowica i tłok, poprzedni właściciel przejechał tylko 524 kilometry i chyba zapomniał o oleju do mieszanki bo pierścienie lekko złapały ale cylinder bez rys, a tłok już pływa sobie w ropie i czeka aż będę miał chwilkę czasu i pieniędzy.
Delta RMR 24
-
- GG: 4842113
- Kontaktowanie:
- fazerofz6y
- GG: 0
- Moje maszyny: WSK BAK
S1EX GB
S1EX USA
S1 EX Canada
S2EX USA I inne - Lokalizacja: scotland
- Kontaktowanie:
Re: Delta RMR 24
Szmieszna ta pizdziawka
wyglada jak romet ,badz kadet

-
- Kontaktowanie:
Ale podobno od rometa jest o wiele lepsza, słyszałem że bezawaryjna jak simson i dosyć dynamiczna w porównaniu do naszych rometów. Wszystko się okaże jak uda się dpalić silnik i zrobić rundkę testową po okolicy
-
- GG: 4628925
- Kontaktowanie:
Luk254 pisze:Ale podobno od rometa jest o wiele lepsza, słyszałem że bezawaryjna jak simson i dosyć dynamiczna w porównaniu do naszych rometów
To źle słyszałeś

PS : jedna delta mi została 100% kompletna więc jakbyś potrzebował jakieś części to pisz na pv ,pozdro
-
- Kontaktowanie:
Co wypowiedź to coś innego. Nie wiem czemu ludzie do rometów zakładają gaźniki z delty i wierchowiny skoro są awaryjne. Nie będę się wypowiadał dopóki nie uruchomie swojej delty i sie nie przewioze, rometami jeździłem, więc będę miał porównanie.