WSK 175 M21W2 Wojtek
- soltys_16
- GG: 1961551
- Kontaktowanie:
Re: WSK 175 M21W2 Wojtek
Hmm.. też chciałbym wyruszyć w taką traskę...Zdradzisz dokładniejsze miejsce pobytu? mieszkam na Mazurach i troche mnie ciekawi 

- Mateusz WSK
- GG: 514342
- Moje maszyny: 175 Kobuz 82r, B3 78r, Pannonia TLF 250 61r.
- Kontaktowanie:
no to gratulacje 
co ta miejscowa chołota robiła jeżeli można Cię zapytać ?
ładnie sie prezentuje WSK

co ta miejscowa chołota robiła jeżeli można Cię zapytać ?
ładnie sie prezentuje WSK

- Wojtek
- Kontaktowanie:
Dzięki gabste za odpowiedź.
Byłem w okolicach miasta Ruciane-Nida.
Na stacji benzynowej była to nawalona ekipa robotników. Darli mordy, zaczepiali ludzi.
Byłem w okolicach miasta Ruciane-Nida.
Na stacji benzynowej była to nawalona ekipa robotników. Darli mordy, zaczepiali ludzi.
Bynajmniej i przynajmniej to dwa słowa o kompletnie różnym znaczeniu. Nie używa się ich zamiennie!!!!!!!!!
- Wojtek
- Kontaktowanie:
Bynajmniej i przynajmniej to dwa słowa o kompletnie różnym znaczeniu. Nie używa się ich zamiennie!!!!!!!!!
- shlmatis
- GG: 12412133
- Kontaktowanie:
Kurde Wojtek, ale ja Ci zazdroszczę
. Mam kupę złomu, nie mam jeszcze prawka bo mam 14 lat, pakuje w te złomy mnóstwo kasy i nic jak na razie z tego nie mam oprócz przejażdżki po podwórku i pochwaleniu się jak zrobiłem to lub tamto.
Niby mam kartę motorowerową, ale nie chcę kibla a motor typu yamaha jaki by mi odpowiadał w granicach 7000 zł.
Żbiku

Żbiku
Grono motorków rośnie jak na drożdżach 
Ekipa Południe

Ekipa Południe
- Wojtek
- Kontaktowanie:
Jeszcze przyjdzie czas, nie rozpaczaj
Ja za to nie pogardziłbym KXem
Tylko setą lub 250.

- Wojtek
- Kontaktowanie:
Zeszłoroczny sezon zakończyłem awarią skrzyni biegów. Kompletna dewastacja. Wyłamana niezliczona ilość zębów.Na wiosnę zrobiłem remont silnika. Mam nową skrzynię biegów, alternator i kilka innych drobniejszych rzeczy. Zacząłem jeździć dopiero w sierpniu. Po kilkuset kilometrach wypadło zabezpieczenie sworznia i niestety trzeba było wymienić także cylinder. Obecnie motocykl jest w pełni sprawny także zdecydowałem się na wypad z dziewczyną do Poznania. W weekend przejechałem w sumie 600km (+100km załatwiając sprawy przed wyjazdem). W zasadzie jedyny problem jaki napotkałem to flak w tylnym kole w drodze powrotnej.
Wrażenia z trasy jak najlepsze. Początkowo w drodze powrotnej udało się utrzymać świetną prędkość średnią. Pierwszy postój nastąpił po 120km i 2 godzinach jazdy. Potrwałby on 20 minut gdyby nie to że odjeżdżając od dystrybutora poczułem brak wiatru w kole. Pech chciał że na stacji nie było kompresora i musiałem sobie poradzić ręczną pompką rowerową, którą na szczęście miałem ze sobą. W efekcie na naprawie koła straciłem całą godzinę. W dalszej części miałem już tylko jeden postój 60km przed Warszawą. Podczas drogi udawało się utrzymywać prędkość w przedziale 75-80 i gdyby nie stracona godzina to 300km pokonałbym w 5,5 godziny. Myślę że jak na dwie osoby z bagażem i ogromne korki przed Warszawą to całkiem nieźle.
Jestem bardzo zadowolony z motocykla. Istna żyleta. Bardzo chciałem uwiecznić tą podróż ale oczywista zapomniałem aparatu.
W kwestii stroju to serdecznie pierdolę podróżowanie w otwartym kasku. Ostatni raz tak pojechałem. Istna męczarnia. Także brak odpowiedniej kurtki motocyklowej nie poprawiał mi samopoczucia. Jechałem w moim sztormiaku żeglarskim, który jest zbyt luźny i albo się pompował albo zaciskał na szyi. Tragedia. Trzeba zainwestować w jakiś gear. Sprawdziły się natomiast rękawiczki, które kupiłem już rok temu.
Wrażenia z trasy jak najlepsze. Początkowo w drodze powrotnej udało się utrzymać świetną prędkość średnią. Pierwszy postój nastąpił po 120km i 2 godzinach jazdy. Potrwałby on 20 minut gdyby nie to że odjeżdżając od dystrybutora poczułem brak wiatru w kole. Pech chciał że na stacji nie było kompresora i musiałem sobie poradzić ręczną pompką rowerową, którą na szczęście miałem ze sobą. W efekcie na naprawie koła straciłem całą godzinę. W dalszej części miałem już tylko jeden postój 60km przed Warszawą. Podczas drogi udawało się utrzymywać prędkość w przedziale 75-80 i gdyby nie stracona godzina to 300km pokonałbym w 5,5 godziny. Myślę że jak na dwie osoby z bagażem i ogromne korki przed Warszawą to całkiem nieźle.
Jestem bardzo zadowolony z motocykla. Istna żyleta. Bardzo chciałem uwiecznić tą podróż ale oczywista zapomniałem aparatu.
W kwestii stroju to serdecznie pierdolę podróżowanie w otwartym kasku. Ostatni raz tak pojechałem. Istna męczarnia. Także brak odpowiedniej kurtki motocyklowej nie poprawiał mi samopoczucia. Jechałem w moim sztormiaku żeglarskim, który jest zbyt luźny i albo się pompował albo zaciskał na szyi. Tragedia. Trzeba zainwestować w jakiś gear. Sprawdziły się natomiast rękawiczki, które kupiłem już rok temu.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- maykii
- GG: 6056769
- Moje maszyny: M21W2 74r.
M21W2 83r
M06B3 79r. - Lokalizacja: Piaseczno / Siemiatycze
- Kontaktowanie:
Co do prędkości i przebytej drogi to i tak bardzo dobrze
Co do kasku i tej szybki to tak samo kurtka mi pomogła owszem ale otwarta szybka załatwiła sprawę i jestem chory
Wiem teraz jak ty się czujesz... Bardzo dobrze, że silnikowo maszyna się nie psuła. Może któregoś dnia zrobimy jakieś spotkanie w Wa-wie na wueskach ;> ?

(-; Jak to mówią, "Za motórem, panny sznurem". 

- Wojtek
- Kontaktowanie:
Można coś pomyśleć na ten temat
- Maniekk
- GG: 2028919
- Kontaktowanie:
Jestem otwarty na propozycje, utworzę temat w dziale spotkań i zlotów.
LIVE TO RIDE - RIDE TO LIVE
- Wojtek
- Kontaktowanie:
- Anzel
- GG: 0
- Moje maszyny: Kilkanaście
- Kontaktowanie:
Pamiętam że kiedyś pisaleś że podoba ci się "surowa" blacha zamknięta klarem 

""Yes Rico...Kaboom""
Ekipa Południe®
Ekipa Południe®

- Wojtek
- Kontaktowanie:
Lampę potraktowałem w ten sposób w zeszłym sezonie. Obleciałem ją szczotką drucianą na wiertarce i maznąłem bezbarwnym w szpraju. Błotniki i bak to już nowość i inna bajka 

- Szczepan
- Moje maszyny: B3 Promot
- Kontaktowanie:
Opowiedz coś o tej nowości bo ciekawe to jest 

Ekipa WSKTurbo.pl
Dawniej Borewicz.
Dawniej Borewicz.
- Alien
- Moje maszyny: M21W2 '72, Romet Komar typ 100, Kobuz '82
- Kontaktowanie:
Przede wszystkim zapodaj lepsze fotki, bo szczerze mówiąc na tej co wrzuciłeś nic nie widać 

- Wojtek
- Kontaktowanie:
W pierwszej chwili miałem wrażenie że wyszedł mi w photoshopie całkiem niezły chrom na baku i błotniku ale efekt jest taki że tylko ja to wrażenie odniosłem.
Będę wdzięczny moderatorowi za wyjebanie 6 ostatnich postów 

- wujcio
- Kontaktowanie:
heh nie no widać te chromy
)

- Alien
- Moje maszyny: M21W2 '72, Romet Komar typ 100, Kobuz '82
- Kontaktowanie:
Hahaha
spoko temat, widzę że załączyła się jesienna faza 
btw. lampa jest na tyle małych gabarytów że za parę złotych można by ja ocynkować - przy tym stanie blachy i polerce efekt będzie bardzo bardzo zbliżony do chromu - ostatnio bawiłem się w polerkę ocynku i przy gładkiej powierzchni wychodzi naprawdę extra!

btw. lampa jest na tyle małych gabarytów że za parę złotych można by ja ocynkować - przy tym stanie blachy i polerce efekt będzie bardzo bardzo zbliżony do chromu - ostatnio bawiłem się w polerkę ocynku i przy gładkiej powierzchni wychodzi naprawdę extra!
- Wojtek
- Kontaktowanie:
Dzisiaj w moim garażu podziemnym.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Brat
- Moje maszyny: Wsk m21w2 "Kobuz"
- Kontaktowanie:
Widzę że nie zmieniła się od ostatniego czasu, i bardzo dobrze
te kufry działają na mnie hipnotyzująco
, oj przydały by mi się takie, przydały
Ps: ten garaż to trochę duży, prędzej bym powiedział że to hangar na czołgi

Ps: ten garaż to trochę duży, prędzej bym powiedział że to hangar na czołgi