Wrzucam obiecane fotki. Na pierwszy ogień idzie zbiornik paliwa od Lelka w bardzo dobrym stanie, z eleganckimi emblematami oraz katedrą.

Teraz kartery do silnika 125 oraz prawy dekielek(wypolerowany). Obok widać jeden emblemat WSK.

Kolanko do B1 w nowym chromie(niestety ma trochę wżerów).

3 z pięciu moich katedr które posiadam w kolekcji(jedna na fotkach jest bdb/idealna, druga bd a trzecia jest niestety cała "połamana"). W tle widać kawałek ładnie zachowanej instalacji z B3.

Lampa z WFM/WSK(na pewno nie jest to lampa z B1, ma inaczej rozmieszczone otwory na kable). Wierząc prostownikowi w lampie to lampa jest z 1963r). Oryginalny lakier, stan bdb. Kolekcja prostowników z WSK(łącznie mam chyba 5 czy 6 prostowników). Kawałek ramy od B1(jak ją kupiłem to ten kawałek był oderwany. Raz mi się zgubił i od tamtej pory trzymam ten kawałek w pokoju).

Moje części(śrubki, pudełeczka po łożyskach, koszulki termokurczliwe, odrdzewiacz, gaźnik, pływak, klosz lampy, gumy zbiornika, porwany oryginalny chlapacz).

Ramka siedzenia po delikatnej polerce. Dostałem ją za darmo(miałem za nią zapłacić ale już się nigdy więcej z gościem nie widziałem).

W pokoju jeszcze trzymam wał do 125, cylinder po szlifie z tłokiem oraz skrzynię biegów ale tego już fotek nie robiłem.