Wyprawy na WSK
- Kamil
- GG: 8246388
- Moje maszyny: Kilka WSK
Komar
Pony 301 - Lokalizacja: Mazowsze
- Kontaktowanie:
Re: Wyprawy na WSK
Teraz ja!!
, najwięcej jedngo dnia podobie jak kolega maykii ok 320 km, był to wyjazd do Kazimierza Dolnego.. no pare godzin na motorkach spędziliśmy...-sama przyjemność ;]

-
- Moje maszyny: WSK M06 64
WSK M21W2 - Lokalizacja: Sieradz
- Kontaktowanie:
Ile awarii po drodze było? taką odległość mam do Świdnika. Mam nadzieje że moja WSK w tym roku będzie się spisywała bezawaryjnie --> mam zamiar odwiedzić Świdnik i kilka innych miejsc? A może przy okazji zlotu w Świdniku ktoś się wybierze w Bieszczady?
- maykii
- GG: 6056769
- Moje maszyny: M21W2 74r.
M21W2 83r
M06B3 79r. - Lokalizacja: Piaseczno / Siemiatycze
- Kontaktowanie:
Jechałem z kolegą wskkos1981 do Kazimierza wtedy i dla mnie przebieg wyszedł większy ze względu na odległość jaką mieszkam od Kamila
Oprócz tego, że pękła mi linka gazu oryginalna i odkręciła się jedna śruba trzymająca silnik to nic więcej
Śmieszna sprawa z tą śrubą była
jedziemy powrotem już Puławach i zatrzymujemy sie na światłach i czuję, że motocykl trzęsie się gorzej niż najstarszy Diesel na świecie xD zaraz za Puławami zjechaliśmy na pobocze i okazało się, że nie ma nakrętki, szybciutko nakręciłem docisnąłem wszystkie śruby i heja
.
Z linką też ciekawie było
Zajechaliśmy do Kazimierza szukamy gdzie postawić motocykle no i nagle manetka się kręci, a motocykl utrzymuje obroty pociągnąłem za pancerz i wypadł
Zatrzymaliśmy się, pewien dziadek zaoferował nam pomoc i przyniósł kawałek linki. Ja zarobiłem oba końce wsadziłem i na tej lince wróciłem z Kazimierza i zrobiłem około 100km jeszcze po Wa-wie 

Oprócz tego, że pękła mi linka gazu oryginalna i odkręciła się jedna śruba trzymająca silnik to nic więcej

Śmieszna sprawa z tą śrubą była

Z linką też ciekawie było

(-; Jak to mówią, "Za motórem, panny sznurem". 

- mateusz 46
- Moje maszyny: rm 125
- Kontaktowanie:
spoko fajne macie wyprawy
ja musze wkońcu prawki na motor zrobic i zrejstrować kobuza
to do świdnika wpadne za rok dwa
ja musze wkońcu prawki na motor zrobic i zrejstrować kobuza

to do świdnika wpadne za rok dwa
Ekipa Północ
- Kamil
- GG: 8246388
- Moje maszyny: Kilka WSK
Komar
Pony 301 - Lokalizacja: Mazowsze
- Kontaktowanie:
Pozatym w drodze powrotnej z Kazimierza postanowiłem zrobić kilka zdjęć, jeszcze w Kazimierzu, dokładnie droga nad wisłą, poszliśmy zobaczyć wisłe, oraz wode czy jest napewno mokra
, schodząc ze skarpy pośliznełem się prawdopodobie na psiej kupie (ach ta polska) i wypadł mi kask w którym był kluczyk od motóra, nieszło go za nic znaleść, najprawdopodonie wpadł do wisły (kask prawie), no cóż niezostało nic innego jak zrobić te zdjęcia i odkręcić mase od gaszenia, po czym ruszac dalej.
..

- Wojtek
- Kontaktowanie:
Zimą też jeździcie?
Może jeszcze przed świdnikiem bym się z wami gdzieś zaczepił.

Bynajmniej i przynajmniej to dwa słowa o kompletnie różnym znaczeniu. Nie używa się ich zamiennie!!!!!!!!!
- maykii
- GG: 6056769
- Moje maszyny: M21W2 74r.
M21W2 83r
M06B3 79r. - Lokalizacja: Piaseczno / Siemiatycze
- Kontaktowanie:
Nie no zima to czas odpoczynku maszyn
Czas remontów i takich tam
Spotkanie ? Nie ma problemów
Zawsze można skoczyć do Zakrętu na Mc'Donalda aby sie spotkać
To miejsce jest dobre, bo każdy ma podobną odległość. Ty jesteś z Wawra ? Wojtek napisz jutro na gg 6056769 Pogadamy co i jak
W Wa-wie jestem codziennie w centrum, bo do szkoły trzea latać, ale spokojnie przed wyjazdem do Świdnika można się spotkać. Nasz sezon trwa od poczatku ciepłych dni do zimnych wieczorów...

(-; Jak to mówią, "Za motórem, panny sznurem".