WSK M21W???(nieznany model)
WSK M21W???(nieznany model)
Witam!Motocykl widac pomalowamny już był.Prześwitują z boczków i z pod baku kolor pamarańczowy.Posiada chromwoane błtoniki ,sakiewke na baku,zbiornik z odlewanymi emblematami.Rok.prod 1976.Jest do niej dowód rej i umowa.Silnik się kręci.Ale nie potrafie określicco to za model wsk. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a0d ... 2345e.html
- Brat
- Moje maszyny: Wsk m21w2 "Kobuz"
- Kontaktowanie:
Re: WSK M21W???(nieznany model)
wygląda na zwykłego kobuza, ino ktoś poprzekładał błotniki i bak od dudka 

- pawel15
- GG: 2782862
- Moje maszyny: WSK B3 i "Kos" 1980, WSK B3 1977, WSK B1 1969
- Kontaktowanie:
Hmm może Dudek? Tylko ma zmienione zawieszenie i resztę oryginalnych detali. Sprawdź jeszcze czy są ślady po mocowaniu siedzenia składanego- jeżeli tak to był Dudek.
- Jarek_kam
- GG: 0
- Kontaktowanie:
Trzeba zobaczyć czy te rurki do oparcia są. Ja osobiscie gdybym mial coś przekładać to wolałbym błotniki i bak przełożyć niż przód i siedzenie... Więc zapewne jest to Kobuz.
Jutro porobie wam więcej fotek bo mi baterie padły.Może ktoś zidentyfikuje czy to pospolite jest czy nie.Aha silnik ma ozn.060.Boczki widac mają oryignalny lakier (ten czarny odpada).Wezme jutro poczyszcze zobaczę co za napis mi sie ujawi.
- 175mirek
- GG: 1103489
- Kontaktowanie:
Silnik 060,rok 1976 czyli już sie nie zgadza.Błotniki w chromie,zwykła lampa przednia...Jednym słowem zbieranina
Najprawdopodobniej był to Kobuz gdzieś z przedziału 1980-85,bo wskazują na to uchwyty do kierunkowskazów,lampy,koła malowane,boczki i przełącznik do kierunkowskazów.Pewnie ktoś wrzucił rame od Kobuza z 76r i błotniki i bak od Dudka.

Motocykle to nie wszystko ale bez nich wszystko jest niczym...
może i tak byc jak mówicie.Posiada przełącznik kierunkowskazów i kabelki z instalacji na kierunki.Jutro poczyszcze tebliczke i zczytam numery ramy i silnika.