Ostatnio znajomy miał ze swoją WSKą nieprzyjemną przygodę - ktoś wrzucił śmieci po chipsach do jego baku

Niby można tankpadem, ale to tylko tylko "kawałek szmatki"...
Pozdrawiam

patrząc na allegro - faktycznie może pasować, ale to trzeba sprawdzić w rzeczywistości ;]Chyba korek od Żuka z zamykaniem na kluczyk pasuje ale nie jestem pewien.
zaadoptować niby można, tyle, że trzeba się naszukać odpowiedniego korka by pasował bez ingerencji w Wiesię.Można by tez pomyśleć nad zaadaptowaniem od innego moto.
Swoją maszynkę zaparkował pod blokiem, do którego przyjechał dosłownie na 10 minut. Chamstwo było, jest i będzie, ale nie każdy (szczególnie łysi fani odzieży sportowej, czyli dresy) orientuje się konkretnie, co to jest nawet fajka (ta od motocykla oczywiście). Szkoda, że po PRL-u zostały jedynie przedmioty (w tym nasza polska motoryzacja), wspomnienia, a nie w raz z tym dyscyplina. Pałką po tyłku by taki dzieciak dostał i "sajonara" z rykiem do mamusi...Na hamstwo nic nie poradzisz, najlepiej to tutaj ten korek na kluczyk, ale wsk jest takim motocyklem gdzie praktycznie wszystko mogą Ci zrobić, jak ktoś "chce" to może ukraść fajkę, wężyk paliwa (co najgorsza wylać/spuścić całe), spytam się gdzie parkuje Twój kolega- pewnie pod szkołą? czy poprostu wypad do sklepu?
Kupiłem jedną WSK z taki korkiem, jest ładny, pasuje bardzo dobrze, niestety nie mam do niego kluczyka ;/ Myślę, że powinien zamykać i spełniać swoją rolę.pawel15 pisze:Chyba korek od Żuka z zamykaniem na kluczyk pasuje ale nie jestem pewien.
wskocyklista04 pisze:co do tego korka z allegro to ja mam taki w kobuzie i bardzo dobrze spełnia swoją rolę. nie trzeba było przy nim nic grzebać. Po zamknięciu go na kluczyk przekręca on się kwałek i blokuje. także moge go polecić wszystkim
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości