a po co spawać?:D tamta flansza pasuje dobrze z gaźnikiem:) co prawda made in CHRLAlien pisze:Wujcio już tak próbował z LEDami...no i nie bardzo jest zadowolony, ale najlepiej pogadaj z nim samymprzy normalnym używaniu świateł + kierunki + modół, prądu będzie na styk więc postaram sie coś wyczynić w tym temacie
Co do mocowania IKOVA to sposobów jest duuużo: jeden pokazał Wujcio, drugi jest w temacie S1 Anzela, można użyć flanszy z jawaczesci.pl - ja też mam własny, ale jeszcze nie sprawdzony w 100% dlatego się nie będę chwaliła najlepiej byłoby wytoczyć przejściówkę i dospawać do starego króćca, tylko przydałby się spawacz alu który nie zażąda za spawanie 2,5cm 40zł jak to miałem przyjemość zapłacić.
btw regeneracja pegaza będzie kosztowała więcej niż nowy IKOV z Tajwanu, a zawsze warto mieć coś o ciut większym przelocie i z centralną komorą

A taki off topic wujcio miał problem że to wszystko za słabo świeciło czy ładowanie nie wyrabiało?? Bo u mnie na diodach, z modułem i akum nie pada..