Z tym, że jak mam przerabiać obrotomierz za 50zł, wkładać go w inne puszki, zmieniać tarcze to wolę sobie złożyć sam z części, które dostanę za free lub za symboliczne "na piwo" i myślę, że wiele innych osób też tak ma jak ja

mi chodziło żeby obrotomierz z poldka wcisnąć w puszkę od jakiegoś starego licznika / obrotomierza. Nobo po co ją robić i męczyć się, jak można wykorzystać jakiś licznik popsuty... a tak na marginesie to o jakie części ci chodziło za free lub za symboliczne piwo??PrzeMOC pisze:pewnie że są - co prawda te najtańsze aza 20zł od Jawy czy MZ to najczęściej są na linkę, ale coś innego się znajdzie za 50-100zł
Z tym, że jak mam przerabiać obrotomierz za 50zł, wkładać go w inne puszki, zmieniać tarcze to wolę sobie złożyć sam z części, które dostanę za free lub za symboliczne "na piwo" i myślę, że wiele innych osób też tak ma jak ja
oczywiście o obrotomierzwskocyklista04 pisze:a tak na marginesie to o jakie części ci chodziło za free lub za symboliczne piwo??
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości