Złomowe znaleziska
- Szczepan
- Moje maszyny: B3 Promot
- Kontaktowanie:
Re: Złomowe znaleziska
No nieźle... Na pewno nie do odratowania? Na 1-wszy rzut oka tak zmasakrowana nie jest. Kupujcie rame i fumka jak marzenie 

Ekipa WSKTurbo.pl
Dawniej Borewicz.
Dawniej Borewicz.
- nodek
- GG: 5554430
- Moje maszyny: .....
- Kontaktowanie:
Z ramą nie da się nic zrobić, na spawane są kątowniki i blachy które miały za zadanie bardziej usztywnić konstrukcje, rama nadaje się na złom.
Raczej nie będziemy ratować motorka, bo nie ma do niego papierów, a dla mnie to priorytetowa sprawa, żeby odrestaurować motocykl, bo wtedy bym go zostawił dla siebie i go używał.
Części trafia na allegro
zainwestowane pieniądze powinny się zwrócić z nawiązką.
Raczej nie będziemy ratować motorka, bo nie ma do niego papierów, a dla mnie to priorytetowa sprawa, żeby odrestaurować motocykl, bo wtedy bym go zostawił dla siebie i go używał.
Części trafia na allegro

Wyobraź sobie siebie w łodzi na rzece.
Z mandarynkami i marmoladowym niebem.
Z mandarynkami i marmoladowym niebem.
Przedwczorajsze znalezisko pod tytułem "komar sport z silnikiem" silnik stoi trochę na cylindrze, trochę na łożyskach... czeka go remoncik bo myślę że warto 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- wskmaniak
- GG: 12695501
- Moje maszyny: Jawa TS 350 , WSK Kos
- Kontaktowanie:
polski cafe racer jeden z piękniejszych rometowych stworów szkoda tylko że silnik nie był "sport" 

- Savier
- Administrator
- GG: 0
- Moje maszyny: Lelek '76
M21W2 '76
Gil spec. '75 - Lokalizacja: Działdowo/Gdańsk
- Kontaktowanie:
Bardzo ładny romecik
. Jak będziesz miał czas, to ogarnij go trochę i będzie git.

- Brat
- Moje maszyny: Wsk m21w2 "Kobuz"
- Kontaktowanie:
Mamy nowe znalezisko
jest to wyciągarka spalinowa, nie wiem czy to oryginał, ale kupy się to trzyma, silnik sachs o pojemności 98 cmm.
Sprzęt ten leżał u nas na złomie ze 2 lata, ino właściciel nie chciał mi go sprzedać, bo zawsze ktoś inny sobie go "zaklepywał" i nie przychodził po niego, ostatnio pogadałem z właścicielem i udało mi się go kupić, dokładnie to kupił go mój brat Nodek, ale i tak silnik jest mój
silnik się kręci ma sprzęgło odśrodkowe (czyli tak jak skuter) i jakieś tam przełożenie, jednak nie pamiętam w jakich proporcjach. Silnik ten mam zamiar włożyć do takiego dziecięcego gokardzika na pedały, trochę tu i ówdzie się przespawa i mój siostrzeniec poczuje kapkę motoryzacji. Co z tego wyjdzie to się dopiero okaże, ale na pewno o tym napisze.

Oprócz tego leży też u mnie na innym złomie taki oto komarek, silnik stoi ale to najmniejszy problem ogolnie cały oryginalny, no może jedynie fotel bo jest od komara sport. Szczerze to nie mam zapału żeby tracić to pół stówki na niego, bo nie mam ani chęci remontować go całkiem od postaw a tym bardziej ze jest bez kwita, zresztą mamy jeszcze z bratem ogarka, i jakoś też nie ma czasu żeby z nim teraz robić.

Sprzęt ten leżał u nas na złomie ze 2 lata, ino właściciel nie chciał mi go sprzedać, bo zawsze ktoś inny sobie go "zaklepywał" i nie przychodził po niego, ostatnio pogadałem z właścicielem i udało mi się go kupić, dokładnie to kupił go mój brat Nodek, ale i tak silnik jest mój

Oprócz tego leży też u mnie na innym złomie taki oto komarek, silnik stoi ale to najmniejszy problem ogolnie cały oryginalny, no może jedynie fotel bo jest od komara sport. Szczerze to nie mam zapału żeby tracić to pół stówki na niego, bo nie mam ani chęci remontować go całkiem od postaw a tym bardziej ze jest bez kwita, zresztą mamy jeszcze z bratem ogarka, i jakoś też nie ma czasu żeby z nim teraz robić.

- mateusz 46
- Moje maszyny: rm 125
- Kontaktowanie:
wow piekny komar szoda ze mam daleko bo bym go kupił zobacz na osłone tam pisze 2350-2 czyli siedzenie jest orginalne bo była taka wesja komara tylko zadko sie trafia
Ekipa Północ
- Sebastian440
- Administrator
- Moje maszyny: .
www.mr16bp.blogspot.com - Lokalizacja: Thorn Kupie polskie motocykle sportowe seba440t2@wp.pl
- Kontaktowanie:
50 zł to brał bym od razu, zanurzył w ropie i schował na kolejne 25 lat do stodoły 

- mateusz 46
- Moje maszyny: rm 125
- Kontaktowanie:
- Wężu
- Moje maszyny: WSK M06 B1, WSK M06 B3 3x, Iż 49
- Kontaktowanie:
Powitać. Wczoraj znalazłem ramę od Kreidlera MF 2 z 1975 roku, koło od Pannoni, upragnione siedzenie od Komarka i tłumik od 125 na nakrętkę w średnim stanie

Jeżdżę motocyklem WSK 
Ekipa Południe®

Ekipa Południe®
- Marcin
- Moje maszyny: WSK M21W2S1
BARRON 125
WFM M06
M-72 - Lokalizacja: Adelnau
- Kontaktowanie:
obręcz od Pannonii pasuje do SHL-ki identyko
- Wężu
- Kontaktowanie:
Dobrze wiedzieć, mam Pannonie i zastanawiałem się czy w razie czego można zastosować obręcz od innego motocykla.
Jeżdżę motocyklem WSK 
Ekipa Południe®

Ekipa Południe®
- CZACHA
- Kontaktowanie:
SuLeK ile dałeś za tego sporta ? jeśli można wiedzieć
-
- GG: 1339321
- Kontaktowanie:
Wczoraj udało mi się znalesc na złomie błotnik przód do zetuni w bdb stanie może nawet nowy bo stan jest naprawde super i nie ma śladów użytkowania np błota . (kosztował mnie całe 2zł ) =P

Kupie części do Hondy CB 500 FOUR z lat 70 lub całą Honde !!! rafal.junak@gmail.com
- Wężu
- Kontaktowanie:
Kilka dni temu trafiła do mnie ze złomu taka oto SHL
Z braków naliczyłem: lampy, kanapa, lewy amortyzator tył, magneto, klamki, opony, dętki, gaźnik, króciec. Czy coś więcej okaże się, gdy będę ją składał.

Jeżdżę motocyklem WSK 
Ekipa Południe®

Ekipa Południe®
- Stary
- GG: 3029753
- Moje maszyny: Wigry 3 + Gnom.
- Kontaktowanie:
Złóż najpierw Pannonie bo końca nie widać.
- Savier
- Administrator
- Moje maszyny: Lelek '76
M21W2 '76
Gil spec. '75 - Lokalizacja: Działdowo/Gdańsk
- Kontaktowanie:
Łał, jaka shl-ka. Niezłe znalezisko, tylko szkoda, że dużo braków jest
.

- Wężu