Heja.
Zamarzyły mi się w Sarence białe pancerze linek. Czy ktoś z Was wie, czy ktoś gdzieś takowe produkuje? Linki takie jak w WSK z szeroką kierownicą. A może po prostu kupić normalne, wsadzić je w białe koszulki termokurczliwe i cześć?
Jeżeli tak - to czy jest jakieś szczególnie przez Was polecane źródło linek do WSK? Gdzie warto, a gdzie nie warto kupić?
Dzięki z góry.
WSK - białe linki
- yahoo
- Moje maszyny: .....
- Kontaktowanie:
- Tukan
- Kontaktowanie:
Re: WSK - białe linki
Możesz poszukać firmy dorabiającej linki do weteranów (w książeczce reklamowej MWB widziałem ogłoszenie takiej firmy) ale musisz się liczyć z kosztami...
- yahoo
- Kontaktowanie:
Myślałem już o tym - w samym Poznaniu jest kilka firm, które robią linki na zamówienie ze wzoru, robiłem u nich linki do japończyków i jakoś to działało. A co do kosztów... czym jest stówka czy nawet trzy stówki przy tym, co do tej pory wsadziłem w Sarenkę... ;)Tukan pisze:Możesz poszukać firmy dorabiającej linki do weteranów (w książeczce reklamowej MWB widziałem ogłoszenie takiej firmy) ale musisz się liczyć z kosztami...
-
- GG: 0
- Moje maszyny: WSK 125 M06 B3 1972r
- Kontaktowanie:
w mojej ookolicy jest firma która dorabia linki i kumpel kiedyś trafił na białe pancerze ale niewiem czy je jeszcze robią ale wydaje mi się, że białe panceże na zamówienie nie będą zbyt drogie
- Kapiii
- Założyciel
- GG: 2256655
- Moje maszyny: .
WSK MR16T
WSK 2.66
Promot NC125
MTX 3-03
SKM 250 - Lokalizacja: Toruń
- Kontaktowanie:
Pierwsza myśl zawsze jest złota
Zedrzyj czarną koszulkę na lince nożykiem, wsadź białą termokurczliwą i będziesz miał ten sam efekt, co dorobienie na zamówienie.

Zedrzyj czarną koszulkę na lince nożykiem, wsadź białą termokurczliwą i będziesz miał ten sam efekt, co dorobienie na zamówienie.