WSK 125 PAK
Regulamin forum
Obowiązkowo w przypadku nowego wątku należy dodać do postu załącznik w postaci zdjęcia przedmiotu bądź też zrzutu strony oraz opisać przedmiot.
Obowiązkowo w przypadku nowego wątku należy dodać do postu załącznik w postaci zdjęcia przedmiotu bądź też zrzutu strony oraz opisać przedmiot.
- michalg1706
- GG: 4284303
- Kontaktowanie:
WSK 125 PAK
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C11609589 Myślę że wielu z was zaciekawi ta aukcja sądząc po cenie to ktoś wie co ma 

- Chota
- Moje maszyny: Kilka
- Kontaktowanie:
Re: Wsk 125 PAK
Jak na złość... bylem wczoraj w Walinnie
ale nie wiedzialem o tym PAK`u

Polish motorcycles never die !!!
- Sebastian440
- Administrator
- Moje maszyny: .
www.mr16bp.blogspot.com - Lokalizacja: Thorn Kupie polskie motocykle sportowe seba440t2@wp.pl
- Kontaktowanie:
Tak na szybko czego brak:
- błotniki płytkie w chromie
- gumy zbiornika
- licznik w milach, stacyjka samoróbka
- kierunkowskazy
- cylinder alu powinien być żeliwny
- podstawka pod liczniki nieoryginalna samoróbka
- brak siedzenia z przeszyciami
- rocznik 76 ?
Wszystko świeżo malowane. Kolanko malowane srebrzanką. Cena kosmos. Załatwcie nr silnika i ramy to dowiemy się czy to pak
- błotniki płytkie w chromie
- gumy zbiornika
- licznik w milach, stacyjka samoróbka
- kierunkowskazy
- cylinder alu powinien być żeliwny
- podstawka pod liczniki nieoryginalna samoróbka
- brak siedzenia z przeszyciami
- rocznik 76 ?
Wszystko świeżo malowane. Kolanko malowane srebrzanką. Cena kosmos. Załatwcie nr silnika i ramy to dowiemy się czy to pak

- KoSzU
- GG: 8813802
- Kontaktowanie:
Moim zdaniem ktoś zwęszył kasę i coś takiego sklepał. Za zdjęciach nie widać dokładnie ale w zawieszeniu niema chyba nawet dziur na kierunki.
- Sebastian440
- Administrator
www.mr16bp.blogspot.com - Lokalizacja: Thorn Kupie polskie motocykle sportowe seba440t2@wp.pl
- Kontaktowanie:
Dzwoniłem. Ma za niski nr ramy i silnik w porównaniu z modelami w temacie Wsk Pak.
- Chota
- Moje maszyny: Kilka
- Kontaktowanie:
- sismon
- GG: 1514345
- Kontaktowanie:
w opisie zaciekawiło mnie ze ma status pojazdu sprowadzonego, ciekawe co na to właściciel?
WSK PAK
http://moto.allegro.pl/wsk-pak-ex-expor ... 14243.html
Mityczna i legendarna WSK ,o ktorej każdy słyszał ,ale tylko nie liczni widzieli...
Cena wyższa jak za rajdową WSK dla mnie to Hardcore
Mityczna i legendarna WSK ,o ktorej każdy słyszał ,ale tylko nie liczni widzieli...
Cena wyższa jak za rajdową WSK dla mnie to Hardcore
- irek
- GG: 7348413
- Moje maszyny: Komar, WSK 175
- Kontaktowanie:
Re: Haha Absolutny rarytas.TANIO!!WSK PAK
W sumie większym hardcorem byłby już chyba tylko M30 sokół
Spawanie TIG Stal zwykła, nierdzewna i aluminium
Dokładnie...Ja bym nie ustawił 9tys na Kup Teraz tylko licytację o 9.
i poniżej podpis "możliwa zamiana na zasadach Allegro za motocykl CWS w idealnym stanie"
i poniżej podpis "możliwa zamiana na zasadach Allegro za motocykl CWS w idealnym stanie"
Rzeczywiscie przesadzil skubany
ale Pak jak Pak no ale zeby tak odrazu no nie sadze ze ktos wezmie..

- jarek
- GG: 7482920
- Moje maszyny: WSK M06-64
- Kontaktowanie:
Marudzicie panowie nie tak dawno poszedł Perkoz za 10tyś, a ile jest dostępnych ich na rynku i co pół roku pojawia się w kolejny w sprzedaży (jak nie częściej), a kiedy pojawił się ostatnio Pak na allegro ?? ja tam pamiętam że ostatnimi czasy był taki czarny z dobre kilka lat temu. Cena owszem i wygórowana ale myślę że znajdzie się nabywca 

- Sebastian440
- Administrator
- Kontaktowanie:
Kolego Termin. Widzę, że już nie pamiętasz jak zwłoki jawy enduro sprzedałeś za 7000 zł. Co do rajdowych modeli WSK to obecne ceny oscylują w granicach 12000-15000 zł za modele których wyszło od 100-300 sztuk. To, że masz jakieś prywatne utarczki z innymi nie znaczy, że będziesz robił farsę z kogo Ci się podoba. Bynajmniej nie na tym forum.
Ps. Wczoraj dostaliście baty 20 punktami. Taka aluzja do twojego podpisu.
- yahoo
- Moje maszyny: .....
- Kontaktowanie:
Co to są "zasady Allegro"?termin21 pisze: i poniżej podpis "możliwa zamiana na zasadach Allegro za motocykl CWS w idealnym stanie"
pzdr
y
Tak pamiętam jak sprzedałem i to za więcej jak 7tys;)Jawa to nie Pak czeskie dochody to nie polskie ,ale mniejsza o to.Pamiętam jak mi chciałeś dać 1200zł i mówiłeś ,że i tak dajesz mi taką sume ze sie zastanawiasz czy nie przesadziłeś z tą ofertą,to bylo nie eleganckie dlatego promotwe graty trafiły do innej osobysebastian440 pisze:Widzę ,że już nie pamiętasz jak zwłoki Jawy Enduro za 7tys sprzedałeś.To, że masz jakieś prywatne utarczki z innymi nie znaczy, że będziesz robił farsę z kogo Ci się podoba.
Ja się nie gniewam o niesfinalizowane tranzakcje i nie usuwam po cichu tematów i nie cuduje z dwóch kont;)
Nie wiem co te wyniki sportowe tu robią,jeśli chcesz wiedzieć nie dźgneło mnie to tak jak liczysz bo nie interesuję sie sportem;)
Miłych wakacji i szybkiej produkcji/kompletowania motocykli sportowych życzę;)
PAK jest niczego sobie ,ale po za zbiornikiem tak naprawde to nie ma on jakiś szczególnych unikalnych cech jak np.Perkoz za ,którego te 7-10tys bym był skłonny zapłacić;)
- Sebastian440
- Administrator
- Kontaktowanie:
WSK PAK
HEHEHHE cp do jawy to sam nie wiedziałem za ile to stoi. Zresztą podobnie jak ty. Co do WSK to w Polsce liczą się głównie krajowe motocykle dlatego osiągają ceny podobne do motocykli zagranicznych. Co do samego motocykla to nie zbiornik czy byle detal decyduje o klasie motocykla, a model i seria. usuwanie tematów ? Co najwyżej bzdur w tematach.
Ps. Dzięki ale temat produkcji motocykli sportowych dopiero przede-mną
Ps. Dzięki ale temat produkcji motocykli sportowych dopiero przede-mną

- GhostRider_WSK
- GG: 11129519
- Kontaktowanie:
Re: WSK PAK
Nie wiem czy zwórciliście uwage ale nick Marwsk kojarzy mi się z tym forum. Był tu kiedyś taki użytkownik. Sprzęt na prawde zacny i jakbym miał kase nie wahałbym sie ani minuty 

...Motocykl to nie wszystko liczy się pasja...
- pawel15
- GG: 2782862
- Moje maszyny: WSK B3 i "Kos" 1980, WSK B3 1977, WSK B1 1969
- Kontaktowanie:
I nadal jest, niestety teraz mniej się udziela.
- xradusx
- Moje maszyny: TT600R
AWO425T - Lokalizacja: Münster
- Kontaktowanie:
Jest na forum i bardzo dużo rzeczy zakupiłem od tego użytkownika spoko gość. Co do PAKA jest to cena bardzo mała jak za takie moto i w dodatku zarejestrowane i opłacone jak dla mnie okazja większa niż perkoz a znaleźć zarejestrowanego perkoza to nie lada wyczyn
- marwsk
- GG: 7969515
- Kontaktowanie:
Nie będę wdawać sie w dyskusję bo takich na forum było wiele. Nie stać Cię? Żal Ci, że nie masz takiego? Masz zły dzień? Zachowaj to dla siebie i zamilknij.
''Wielki Motórze. Swoja Przenajświetszą Benzynę zamień w wino ... aby pragnienie nasze ugasić''