Bede musial sobie zorganizowac wakacje tak zeby sie zgraly z jakimis kolejnym Rajdem Opawskim TRIALto wpadne tam na BAKu

To oczekujemy na filmik
Kiedy sebastian440 tak bedzie wymiatac na jednej ze swoich ???????
Z tym, że teraz nie produkuję się w Polsce takich motocykli. Nie muszę chyba wspominać, który to był rok i na co nam pozwalanovolksturm pisze:Fajny antyk.Ale polotu do dzisiejszych trialówek toto raczej nie ma.Teraz triale mają 1,5raza tyle koni co ta wsk i ważą przy tym nawet poniżej 65kg.
Znajdź mi klientów i wypromuj markę to ja Ci wyprodukuję cały motocykl dowolnego typu nawet z silnikiem włącznie.Savier pisze:Z tym, że teraz nie produkuję się w Polsce takich motocykli. Nie muszę chyba wspominać, który to był rok i na co nam pozwalanovolksturm pisze:Fajny antyk.Ale polotu do dzisiejszych trialówek toto raczej nie ma.Teraz triale mają 1,5raza tyle koni co ta wsk i ważą przy tym nawet poniżej 65kg..
volksturm pisze:Fajny antyk.Ale polotu do dzisiejszych trialówek toto raczej nie ma.Teraz triale mają 1,5raza tyle koni co ta wsk i ważą przy tym nawet poniżej 65kg.
Oni mieli utrudnione zadanie przez ówczesny system nie przez technikę bo w krajach nieograniczonych technologicznie produkowano już wówczas lepsze maszyny.Dla porównania weź hondę CBR i jakikolwiek nasz motocykl seryjnie produkowany w roku 1984Marcin pisze:volksturm pisze:Fajny antyk.Ale polotu do dzisiejszych trialówek toto raczej nie ma.Teraz triale mają 1,5raza tyle koni co ta wsk i ważą przy tym nawet poniżej 65kg.
i co z tego ... ja uważam, że dzisiejsi zawodnicy to mają ułatwioną zabawe w trial w porównaniu do tych z lat 70', którzy musieli jeździć na tak ciężkich maszynach i takie same piruety robili co dziś to mam szacun do nich
P.S. młodzi powinni się najpierw uczyć na takich WSK a później na leciutką trialóweczke
No fakt, że niema. Jest tylko małe ale. Pierwsze Trialowe WSK produkowano prawie 40 lat temu, może nie zwróciłeś na to uwagivolksturm pisze:Fajny antyk.Ale polotu do dzisiejszych trialówek toto raczej nie ma.Teraz triale mają 1,5raza tyle koni co ta wsk i ważą przy tym nawet poniżej 65kg.
ano był w naszym obozie socjalistycznym na pewno.Poza nim już nie bardzo.Poszukaj sobie opisów konstrukcyjnych różnych motocyklów wyczynowych nie tylko trialowych np z UK to wiele wyjaśni.Jeszcze raz powtórzę jestem dumny ze Ci ludzie produkowali takie maszyny w tamtych realiach ale bez przesady z tym że te sprzęty takie dobre.Dziś się tak mówi i chwali żeby nie było wstyd że wtedy się produkowało co można było a dziś się produkuje wielkie G!sebastian440 pisze: ps. Polskie trialówki to całkiem dobry sprzęt w latach 70.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość