Kluczyk od zamka siedzenia
- sopi220
- GG: 0
- Moje maszyny: wsk...i jescze troszkę
- Kontaktowanie:
Re: Kluczyk od zamka siedzenia
http://allegro.pl/zamek-zabezpieczajacy ... 00448.html tu jest też coś podobnego ale tańsze
- AudioBas
- Administrator
- GG: 3615115
- Moje maszyny: www.WSK.AudioBas.pl
- Kontaktowanie:
A pasuje?
Hmmmm....
Hmmmm....
Prosiłbym o opinie co do tego zamka...Jeśli pasuje to proszę się podzielić informacją bo już miałem go kupic ale poprostu nie chce kupić czegoś co może okazać się bezużyteczne.
- glutek21
- GG: 266895
- Moje maszyny: WSK M21W2S Dudek
- Kontaktowanie:
Zmierzyłem dziś oryginalny zamek i średnica jest taka sama (14mm), a długość o 2mm większa (44mm).
Powinien się nadawać
Powinien się nadawać

- Klima_ll
- GG: 5182106
- Moje maszyny: SHL M06u 1958r
SHL M11W
1973r - Lokalizacja: Trzebinia mdzy. Krak./Katow.
- Kontaktowanie:
Moi drodzy. Wyciągnięcie zamka z ramy lub spod siedzenia jest stosunkowo proste. Gniazdo utrzymujące zamek, posiada na środku coś podobnego do "języka" (taki kawałek blaszki), weźcie jakieś wąskie szczypce i lekko z uczuciem żeby go nie wyłamać rozegnijcie tą blaszkę. Po tym procesie jest 100% możliwość wyjęcia wkładki bez jej uszkodzeń. Wyjąłem już kilkanaście takich wkładek i mam je do dzisiaj. Jeżeli chodzi o dorobienie kluczyka do samej wkładki to mogę pomóc w tej sprawie, mam sprawdzony zakład dorabiający klucze do takowych wkładek. Jak macie konkretną chęć dorobienia piszcie na PM.
Pozdrawiam
Pozdrawiam

Ride to live, live to Ride!!!