Chciałbym poinformować wszystkich że V zlot motocykli SHL odbędzie się w tym roku w kielcach w dniach 24-26.06.2011
Planując zlot WSK uwzględnijcie to że ten termin jest już zajęty - bo bez sensu byłoby zrobienie dwóch imprez z polskimi weteranami w jeden weekend.
Mam nadzieje że niebawem dopisze bardziej szczegółowe informacje na temat tego zlotu.
Chciałbym bardzo aby pasjonaci i kolekcjonerzy polskich motocykli spotykali się na zlotach poświęconych właśnie tym motocyklom czyli zlot w Świdniku, Kielcach i Warszawie (pierwszy zlot WFM w tym roku).
V zlot motocykli SHL - kielce
-
- GG: 0
- Moje maszyny: WSK, itp.
- Kontaktowanie:
- Stary
- GG: 3029753
- Moje maszyny: Wigry 3 + Gnom.
- Kontaktowanie:
Re: V zlot motocykli SHL - kielce
Mała aktualizacja - termin zlotu został przesunięty z czerwca na ostatni weekend sierpnia ! Nadal jest szansa się załapać.
Kto się wybiera?
Kto się wybiera?
- tony
- GG: 1927416
- Moje maszyny: WSK M06B3 83r.M06B3 "Bąk"76r.JAWATS350 87r.MZ ETZ 150
- Kontaktowanie:
W Kielcach jak coś to będę na tym zlocie ale nie kobuzem tylko z buta 

Moje byłe moto
-> viewtopic.php?f=72&t=8095 <-

- Stary
- GG: 3029753
- Moje maszyny: Wigry 3 + Gnom.
- Kontaktowanie:
Zlot odbędzie się pod Kielcami http://zlotshl.pl/
Chętnie bym się wybrał bo w tym roku byłem tylko na Dzikowisku, na MotoLegendyPRL w Tuchowie się nie załapałem. Na zlot SHL mam jedynie 150km, ale nic nie planuje bo nie wiem jak będę stał z czasem. Będzie pogoda i czas, to przyjadę.
Chętnie bym się wybrał bo w tym roku byłem tylko na Dzikowisku, na MotoLegendyPRL w Tuchowie się nie załapałem. Na zlot SHL mam jedynie 150km, ale nic nie planuje bo nie wiem jak będę stał z czasem. Będzie pogoda i czas, to przyjadę.