Witam!
Nazywam się Michał i to mój pierwszy post na tym forum. Jako, że mam możliwość kupna pewnej WSK zarejestrowałem się. Posiadam Ogara 200 i jeszcze kilka Rometów i znam się na nich jednak o WSK mało wiem. Z tego powodu proszę o pomoc. Mianowicie chodzi o rozpoznanie modelu WSK i jej opłacalności w kupnie. Od razu mówię nie mam ŻADNYCH fotek. Możliwe że je zdobędę ale na razie posłużę się opisem słownym. Jest to motocykl WSK 125, tłumik wysoko(cross, enduro), dość mała lampa z przodu, przedni błotnik wysoko, prawa pokrywa silnika(patrząc od tyłu) jest okrągła, aluminiowa taka lekka oraz dodatkowa poprzeczka na kierownicy.
Koleś chce 1500zł za nią. Pali dobrze, papiery ma, kompletność 75-95% wizualka nie najgorsza. Warto brać? Co to w ogóle za model?
Z góry dzięki za pomoc.
housemdt
P.s. Jeśli napisałem w złym dziale proszę o przeniesienie.
Identyfikacja modelu WSK - zielony w temacie
- Savier
- Administrator
- GG: 0
- Moje maszyny: Lelek '76
M21W2 '76
Gil spec. '75 - Lokalizacja: Działdowo/Gdańsk
- Kontaktowanie:
Re: Identyfikacja modelu WSK - zielony w temacie
Pewnie Lelek. 1500 z papierami, hmm... Warto jeżeli rama oryginalna. Bak miała z gumami z takim przedłużeniem podchodzącym pod emblemat WSK? Boczki metalowe?
Generalnie cena dosyć allegrowa, ale zjadliwa nadal. Tyle bez papiera chodzą.
Generalnie cena dosyć allegrowa, ale zjadliwa nadal. Tyle bez papiera chodzą.
Tak na 99% to Lelek. Za ile byłoby opłacalnie kupić? 1200?
- Savier
- Administrator
- GG: 0
- Moje maszyny: Lelek '76
M21W2 '76
Gil spec. '75 - Lokalizacja: Działdowo/Gdańsk
- Kontaktowanie:
Jeżeli zarejestrujesz go na te papiery to jak najbardziej. Postaraj się o fotki to wszystko Ci powiemy.