WSK 175 - Nowy silnik
Regulamin forum
Obowiązkowo w przypadku nowego wątku należy dodać do postu załącznik w postaci zdjęcia przedmiotu bądź też zrzutu strony oraz opisać przedmiot.
Obowiązkowo w przypadku nowego wątku należy dodać do postu załącznik w postaci zdjęcia przedmiotu bądź też zrzutu strony oraz opisać przedmiot.
- Savier
- Administrator
- GG: 0
- Moje maszyny: Lelek '76
M21W2 '76
Gil spec. '75 - Lokalizacja: Działdowo/Gdańsk
- Kontaktowanie:
Re: Fabrycznie nowy silnik Wsk 175
Kupić silnik po to, żeby stał? E tam. Wolałbym za 2.5k kupić lelka
.

- Adi_CK
- GG: 8179492
- Moje maszyny: Wueska
- Kontaktowanie:
Nie ma zatyczki przy wydechu. 

Dokładnie...zaproponowalem 1500, ale nie było gadania...jakby to był do s2 to nawet bym się chwili nie zastanawiał;), a ludzie maja i takie...
-
- Moje maszyny: WSK 125 B1
WSK 125 B3
WSK 125 B3 Bąk
JAWA TS 350 - Lokalizacja: Gliwice
- Kontaktowanie:
Podoba mi się jak Wy frajera szukacie
Jak sami macie coś do sprzedania to rarytas taki, że głowa boli. Ale jak jest coś do kupienia to jęki jak drogo
Warte jest tyle ile ktoś jest skłonny zapłacić ..... bardzo mi się to podoba
A tak na marginesie rozmawiałem z tym chłopakiem od silnika i on doskonale się orientuje w cenach na allegro. Wie co ile kosztuje i jakie ceny osiąga w aukcjach. Dzwonienie i proponowanie jakiś śmiesznych cen to po prostu robienie kogoś za wariata

Warte jest tyle ile ktoś jest skłonny zapłacić ..... bardzo mi się to podoba

A tak na marginesie rozmawiałem z tym chłopakiem od silnika i on doskonale się orientuje w cenach na allegro. Wie co ile kosztuje i jakie ceny osiąga w aukcjach. Dzwonienie i proponowanie jakiś śmiesznych cen to po prostu robienie kogoś za wariata

Myśle ze 1500 to nie jest robienie z kogoś wariata za ten silnik, fakt jakby był mi niezbędny to już bym go miał, a tak za 2500 by leżał na półce i czekał na nie wiem co...
-
WSK 125 B3
WSK 125 B3 Bąk
- Kontaktowanie:
No to wynika z tego, że sprzedającemu nie są potrzebne pieniądze w tak niskiej kwocie, a Tobie nie jest potrzebny silnik.
Co potwierdza, że warte jest tyle ile ktoś jest w stanie za to zapłacić
Co potwierdza, że warte jest tyle ile ktoś jest w stanie za to zapłacić

- Sebastian440
- Administrator
- Moje maszyny: .
www.mr16bp.blogspot.com - Lokalizacja: Thorn Kupie polskie motocykle sportowe seba440t2@wp.pl
- Kontaktowanie:
I to mówi gość który znalazł okazyjnie Orlika. Też kupującemu spuściłeś z cenny ? Mogłeś przyciąć 2000 zł i każdy byłby szczęśliwy nie? Tak naprawdę gówno mnie to obchodzi, ale zastanów się co piszesz.semtex pisze:Myśle ze 1500 to nie jest robienie z kogoś wariata za ten silnik, fakt jakby był mi niezbędny to już bym go miał, a tak za 2500 by leżał na półce i czekał na nie wiem co...
Ps. Z forum każdy korzysta pełną gębą, jest tu taka ilość informacji o modelach, że nawet Załęski nie zgromadził tego w książkach, jednak 90% osób nie daje od siebie KOMPLETNIE NIC !!! Od paru lat wrzucam tu zdjęcia rożnych modeli które czasem się kupuje, czasem dostaje od dobrych ludzi. W rozmowach z co niektórymi słyszę, że też posiadają ciekawe zdjęcia, części, motocykle jednak przez wrodzoną "skromność" , nie chcą się chyba pochwalić. Czasami myślę, że lepiej to wszystko zamknąć, zostawić ze 100 konkretnych osób i robić coś fajnego z osobami które myślą nie tylko o tym, żeby jak najwięcej pobrać, ściągnąć, a na koniec wyśmiać i zgnoić tych którzy coś próbują robić. Bo przecież to takie normalne usiąść przed kompem, wyśmiać kogoś kto coś próbuje zrobić. Lepiej go zjechać bo jeszcze mu wyjdzie.
OSOBY KTÓRE MAJĄ CHOĆ TROCHĘ GODNOŚCI, CHCĄCE TYLKO KORZYSTAĆ, A NIE DAWAĆ NIC W ZAMIAN, PROSZĘ O PW W CELU USUNIĘCIA KONTA. CZAS ZACZĄĆ SPRZĄTAĆ TEN SYF.
Zbanowanym polecam : wsk.online.fora
- Savier
- Administrator
M21W2 '76
- Kontaktowanie:
Ta zniewaga podklejenia tematu wymaga!
A forum ze 100 osobami już obmyślane, byłoby nuuuuudno
.
A forum ze 100 osobami już obmyślane, byłoby nuuuuudno

- Sebastian440
- Administrator
www.mr16bp.blogspot.com - Lokalizacja: Thorn Kupie polskie motocykle sportowe seba440t2@wp.pl
- Kontaktowanie:
Czyli nic by się nie zmieniło. Bynajmniej bym się nie wkurwiał czytając co niektórych filozofów.Savier pisze:Ta zniewaga podklejenia tematu wymaga!
A forum ze 100 osobami już obmyślane, byłoby nuuuuudno.
no ale nie rozumiem co cie boli ze orlika nie kupiles, albo inaczeja chciales kupic za 5kola?...motor jest wart spokojnie 25 moze i wiecej, osoba ktora go kupila 100% miala okazje bo w kazdej chwili duzo wiecej mogla by wziac, ale przeciez nie o to chodzi i dlatego go ma...
nie rozumiem jak mozna nie miec informacji i wypowiadac sie bezsensownie, ale pewnie i tak posty poznikaja...
myslalem ze forum jest po to zeby pytac i pomagac, skorzystac z niego, czy np warto kupic a tu tak...w regulaminie trzeba raczej umiesci o co nie mozna pytac i pozniej miec pretensje...
nie rozumiem jak mozna nie miec informacji i wypowiadac sie bezsensownie, ale pewnie i tak posty poznikaja...
myslalem ze forum jest po to zeby pytac i pomagac, skorzystac z niego, czy np warto kupic a tu tak...w regulaminie trzeba raczej umiesci o co nie mozna pytac i pozniej miec pretensje...
-
WSK 125 B3
WSK 125 B3 Bąk
- Kontaktowanie:
Ile taka postawa ma wspólnego z kolekcjonowaniem? Ja mam a inni na drzewo. Jasne - róbcie tak dalej. Ale zablokujmy dostęp do bazy modeli WSK. Bo się jeden z drugim naczyta i nauczy, a później znajdzie rarytas i sprzeda. Tylko dzięki komu zarobił
Sami sobie odpowiedzcie.

Ostatnio zmieniony 2011-12-14, 00:50 przez Johnny, łącznie zmieniany 1 raz.
- Muciek
- Moderator
- Moje maszyny: Yamahy RD250 75 76 78
- Kontaktowanie:
A potem chodzą trupy bez silnika papierów po 5-6k....Bo się jeden z drugim naczyta i nauczy, a później znajdzie rarytas i sprzeda.
- Sebastian440
- Administrator
- Kontaktowanie:
Do dziś nie mogę spać, że go nie kupiłemsemtex pisze:no ale nie rozumiem co cie boli ze orlika nie kupiles, albo inaczeja chciales kupic za 5kola?...motor jest wart spokojnie 25 moze i wiecej, osoba ktora go kupila 100% miala okazje bo w kazdej chwili duzo wiecej mogla by wziac, ale przeciez nie o to chodzi i dlatego go ma...

PS. Staraj się pisać poprawnie, istnieją takie litery jak "ó, ż, ź, ć, ś, ł, dż, dź, ę, ą". O zdaniu zaczętym z dużej litery nie wspominam.
- Savier
- Administrator
M21W2 '76
- Kontaktowanie:
A myślałem, że im więcej zachowanych wuesek tym lepiej
.
A nie ile taka wueska kosztuje
.

A nie ile taka wueska kosztuje

- golfer
- Moje maszyny: WSK KOBUZ
- Kontaktowanie:
bijcie się 

Jak obrobie katalog to wstawie go, żebys nie mówił ze tylko Ty coś dajesz na forum, nie jeden skorzysta...
Witam. Czytałem właśnie twój post. Mógłbyś podesłać skan katalogu na mojego @ ? Jeżeli się zgodzisz można go wrzucić również na portal http://www.wueska.pl
Pozdrawiam Paweł
Witam. Czytałem właśnie twój post. Mógłbyś podesłać skan katalogu na mojego @ ? Jeżeli się zgodzisz można go wrzucić również na portal http://www.wueska.pl
Pozdrawiam Paweł
- Sebastian440
- Administrator
- Kontaktowanie:
Słowo na wagę złota. Pewnie jakbyśmy ci zapłacili to byś wrzuciłsemtex pisze:Jak obrobie katalog to wstawie go, żebys nie mówił ze tylko Ty coś dajesz na forum, nie jeden skorzysta...
Pozdrawiam Paweł

- ewaldino
- Moje maszyny: Kobuz '77 , SHL M11W '67
- Kontaktowanie:
Nowy silnik 175?
Jak myślicie faktycznie nóweczka oryginalna ? Jeśli tak to przegarnął bym takie cudeńko
Tylko ta cena
http://moto.allegro.pl/silnik-wsk-175-i2944242937.html

http://moto.allegro.pl/silnik-wsk-175-i2944242937.html
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.