Witam panowie nie udzielałem się nigdy zbytnio na forum ale widzę że dużo osób pokazuje swoje maszyny i jest coraz więcej B jedynek. Więc postanowiłem się pochwalić też moją

wyróżniłem się troszkę ponieważ większość B1 jest czarnych ja postanowiłem postawić na wiśniowy.
Teraz trochę historii motocykla . Wsk z tego co mówił właściciel około 25 lat stała w wilgotnej szopce pod około toną desek wygrzebanie jej zajęło mi około 3,5 godziny ale opłacało się za Wiesie dałem 120 zł i dostałem gratis jeszcze jeden silnik po odszyfrowaniu tabliczki znamionowej okazało się że jest z 1968r. Po przywiezieniu rozebrałem ją na części pierwsze wymyłem karszerem i oddałem do piaskowania po piaskowaniu dobrałem lakier na oryginał i odwiozłem do lakiernika i tu zaczęły się mniej miłe przygody do piaskowania nie zawiozłem osłon schowka lakiernik powiedział że sam je przygotuje i tu się okazał chamem za przeproszeniem

po przywiezieniu wszystko wyglądało ładnie a po mies leżakowania w suchym pomieszczeniu na lakieże pojawiły się pecheże i zaczął odchodzić a po za tym dopatrzyłem się kilku zacieków . Trudno dostałem jeszcze 400 ml lakieru na zaprawki więc może starczy . Co do silników to oba na chodzie ale ten który ma zgodne nr postanowiłem zrobić kapitałkę . Zostało mi jeszcze malowanie kół i chromy po za tym wszystko mam no i pokrowiec siedzenia .Obecnie zbieram na chromy mogę wymienić się chromowanie za Ogara 205

pełen oryginał bez papierów
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.