Ciekawe jak z pogodą będzie

Dopisujcie się do listy

Tak jak Piotrek7533 pisze, jak ktoś będzie jechał od strony Łańcuta to może się dołączyć do nas i razem podjedziemy na miejsce

Dzięki za polecenie trasymotodzony pisze:Z krosna można jechać przez Dynów, później na Łańcut i do Rzeszowa. Super trasa, mały ruch, za to piękne widoki.
Nie ma problemumotodzony pisze: Może koledzy Mateusz WSK i piotrek7533 się dołączą? Zawszę było by to raźniej.
Skoro miałabym towarzystwo od Dynowa to jestem za tą trasąmotodzony pisze:Ale jeśli byś się zdecydowała na dłuższą opcję to postaram się podjechać po Ciebie do Dynowa i z Dynowa pojechalibyśmy wspólnie przez Tyczyn do Rzeszowa.
Rzeszów, MZ TS 150, kupiłem niedawno - trochę paździerz, ale narazie jest 3 w kolejce do robotyMateusz WSK pisze:Łukasz S skąd jesteś, czym jedziesz ?
No to OKŁukasz S. pisze:Rzeszów, MZ TS 150, kupiłem niedawno - trochę paździerz, ale narazie jest 3 w kolejce do robotyMateusz WSK pisze:Łukasz S skąd jesteś, czym jedziesz ?![]()
Może kiedyś przy okazjiGrzesiek_Bieszczady pisze:Jakby ktoś kiedyś jechał na solinę motorkiem może mnie odwiedzić. 4 km przed soliną od strony leska:)
Wszystko się dogada niedługo przed terminem, teraz to tak powierzchownie wszystko jestjarus0987 pisze:o chłopaki ja jestem z Żołyni i bede leciał przez Łańcut...ugadamy sie jeszcze kilka dni przed bo praca i niewiem jak mi wolne wyjdzie.... mam nadzieje ze dam rade....
Będzie mi przyjemnieŁukasz S. pisze:Ja mogę chętnie wyjechać, nawet pod Dynów
Mnie jest również miło, że dołączyłam do grupy pasjonatów PRL-owskich motórówmotodzony pisze:Miło że jest z nami motórzystka.
Tak na 100% to każdy będzie wiedział czy przyjedzie bliżej kwietnia, ale dobrze wiedzieć wstępnie ile nas będzie - oby jak najwięcejMateusz WSK pisze:Wszystko się dogada niedługo przed terminem, teraz to tak powierzchownie wszystko jest
Pare motorków będzie od strony Łańcuta, mam nadzieje że na miejscu jeszcze więcej
Jeżeli zdążę zrobić to prawko to się dołączęmotórzystka pisze: Jakby ktoś był z moich okolic i chciałby się dołączyć to pisać![]()
Co tam masz do zrobienia z tymi papierami ? Aż tyle czasu to zajmiewitek2874 pisze:ja to chyba moto do bagażnika wrzucę i przyjadę, bo chyba nie zdążę porządku w papierach porobić
Działaj działaj, wiosna idzie, chociaż mało czasu już, jeżeli nie zdążysz teraz to na następnyhuligans12 pisze:
Jeżeli zdążę zrobić to prawko to się dołączę
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości