Posiadam rower ZZR Huragan, lecz mam kilka wątpliwości ,co do jego oryginalnośći. Czy jest tu ktos kto sie lubuje w tych sprzętach??
Jego fota
Ktoś sie zna na starych polskich Kolarzówkach??
Ktoś sie zna na starych polskich Kolarzówkach??
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- sopi220
- GG: 0
- Moje maszyny: wsk...i jescze troszkę
- Kontaktowanie:
Re: Ktoś sie zna na starych polskich Kolarzówkach??
http://www.forumrowerowe.org/topic/6553 ... r-huragan/ świetna kolarka.raczej masz orginał.napisz z którego jest roku i jakiej marki przeżutki.z tego co widzę to chyba favorit z przodu a z tyłu chyba jakaś polska
Z przodu i z tyłu są "Favorit" cięgna kremowe też sygnowane favorit,wyprzedzenie kierownicy aluminiowe "Lepper" siodło "special" ogumienie "Stomil,hamulce "made in poland".
Właściciel mi dał do niego rafki i oponodętki,org stelaż na bidon,pedały z noskami,i klamki hamulców bo chyba są nie oryginalne. A gdzie znajdę na nim datę produkcji??
Właściciel mi dał do niego rafki i oponodętki,org stelaż na bidon,pedały z noskami,i klamki hamulców bo chyba są nie oryginalne. A gdzie znajdę na nim datę produkcji??
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- sopi220
- Moje maszyny: wsk...i jescze troszkę
- Kontaktowanie:
dwie pierwsze cyfry nr.fabrycznego to rok produkcji.nr.fabryczny zapewne znajduje się pod przednim suportem,musisz rower postawić do góry kołami lub w okolicach miejsca na ramie gdzie wchodzi sztyca od siodełka
a z tyłu w miejscu gdzie sie wkłada koło?? Bo tam jakieś cyfry są bite
-
- Moje maszyny: WSK 125
- Kontaktowanie:
To jest nr seryjny.Miałem taką szła jak HURAGANtermin21 pisze:a z tyłu w miejscu gdzie sie wkłada koło?? Bo tam jakieś cyfry są bite

no właśnie z tyłu ma numer seryjny a cyfry początkowe swoją wartością raczej nie reprezentują daty produkcji. Fakt na wielu elementach ma ZZR i co do jazdy to można go naprawde rozpędzić porządnie i leci cichutko