Wsk 125 M06B3 1979 rok
- Skinder
- Moje maszyny: Perkoz 0001
- Kontaktowanie:
Re: Wsk 125 M06B3 1979 rok
Powinny być całe odkryte.
Tak już teraz wiem bo obejrzałem na portalu orginalny model M06B3. No ale cóż na dzień dzisiejszy ich nie wymienie . Trzeba bedzie myśleć latem gdy bedzie większy zastrzyk gotówki 

- WskRLZ
- GG: 0
- Moje maszyny: WSK 125 WSK 175
Jawa 50 "Mustang" - Lokalizacja: Białystok
- Kontaktowanie:
mam takie odkryte amorki;p mogę ci pogonić;D
Narazie sie wstrzymam
Poczekam do lata , później bede szukał

Dziś prace troche ruszyły do przodu
Złożyłem z grubsza moją wiesie. Ale zdjec nie mam jutro zrobie
Tu fotka mojego starego tłumika . I nowego którego kupiłem na allegro i doprowadziłem do stanu użytkowania

Złożyłem z grubsza moją wiesie. Ale zdjec nie mam jutro zrobie

Tu fotka mojego starego tłumika . I nowego którego kupiłem na allegro i doprowadziłem do stanu użytkowania

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Witajcie,
Jako iż mamy święta (albo i już po świętach) , w miniony czwartek złożyłem swoją WSK'ę na święta
A po ty by w te dni wolne móc sobie polatać po okolicy , gdy nuda bedzie dokuczac. WSK'a złożona na fotce nie do końca , zostało mi kilka drobiazgów do skończenia, ale mogę wstawić zdjecie , a co tam
Dziś wstawiam już "prawie ukończoną" jutro wstawię zdjęcia z wcześniejszych prac w moim garażu 
Z czego nie jestem zadowolony? Ze szparunków
są za grube i miejscami łapa mi sie za mocno ruszyła z pędzelkiem 
Sorry za jakość zdjecia , ale to efekt dzięki porze dnia , w której było robione zdjecie. Strasznie późno już było
Jako iż mamy święta (albo i już po świętach) , w miniony czwartek złożyłem swoją WSK'ę na święta

Z czego nie jestem zadowolony? Ze szparunków

Sorry za jakość zdjecia , ale to efekt dzięki porze dnia , w której było robione zdjecie. Strasznie późno już było

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Pablo_Picasso
- GG: 40694177
- Moje maszyny: Komar 2350 75r.
Simson S51 Enduro 84r.
Tajfun 87r. - Lokalizacja: Gdańsk/Gdynia
- Kontaktowanie:
Generalnie nie jest źle Ci powiem.
Lepsze to niż nic, czyż nie mówię prawdy ? 
Pozdro.

Pozdro.
GKS Wybrzeże Gdańsk 1945-2012
http://www.facebook.com/ZielonyCustomGarage
http://www.facebook.com/ZielonyCustomGarage
Oczywiście że mówisz prawdę
czeka mnie małe pastowanie , i tak jak pisałem porobić kilka drobiazgów 

- Szczepan
- Moje maszyny: B3 Promot
- Kontaktowanie:
Dasz emblematy, może jakieś gumy na zbiornik i będzie Ok
. Poprowadź normalnie linki i prawy boczek jest jakiś opuszczony ? Ale remont naprawdę ekspresowy 

Ekipa WSKTurbo.pl
Dawniej Borewicz.
Dawniej Borewicz.
Borewicz , tak jak mówiłem kilka drobiazgów mnie czeka do zrobienia , między innymi , tak jak zauważyłeś : -linka przedniego hamulca, -linka prędkościomierza, -emblematy bak, -przykręcić bagażnik
, no i inne drobiazgi o których napewno zapomniałem tutaj 
Co do gum na bak orginalnie w B3-jkach były? Jeśli tak to może dam je
Tak, tak boczek krzywo , bo wypadła mi nakrętka
i sie opuścił.
A i mam pytanie odnośnie emblematów, dać PZL? czy WSK Świdnik? Ogólnie wolałbym Wsk świdnik. Ale nie wiem do którego roku były pzl , a do którego wsk świdnik

Co do gum na bak orginalnie w B3-jkach były? Jeśli tak to może dam je

Tak, tak boczek krzywo , bo wypadła mi nakrętka

A i mam pytanie odnośnie emblematów, dać PZL? czy WSK Świdnik? Ogólnie wolałbym Wsk świdnik. Ale nie wiem do którego roku były pzl , a do którego wsk świdnik

- Savier
- Administrator
- Moje maszyny: Lelek '76
M21W2 '76
Gil spec. '75 - Lokalizacja: Działdowo/Gdańsk
- Kontaktowanie:
W Twoim przypadku przyklejane emblematy WSK Świdnik (tzw. ptaszek). Gum na bak, po bokach, nie musisz mieć. Za to katedrę ma bak z bramą krakowską jak najbardziej.A i mam pytanie odnośnie emblematów, dać PZL? czy WSK Świdnik? Ogólnie wolałbym Wsk świdnik. Ale nie wiem do którego roku były pzl , a do którego wsk świdnik

Savier , a no widzisz dobrze ze mi przypomniałeś
katedra bedzie , ale wtedy gdy bedzie zamawiany nowy pokrowiec na siedzenie. Razem z nim przyjdzie katedra. Co do emblematów , kurde ciężko dostać WSK , na allegro są PZL 

- Savier
- Administrator
M21W2 '76
- Kontaktowanie:
Nie wiem po co Ci ta oryginalność w ogóle
.
Katedra z wytłoczoną bramą krakowską, nie te za 5ziko.
Emblematy do malowania z gumami ok. 70zł.

Katedra z wytłoczoną bramą krakowską, nie te za 5ziko.
Emblematy do malowania z gumami ok. 70zł.
Szczerze mówiąc nie wiem po co mi orginalność , jak wska w ciągłym ruchu jest i bedzie
Pod koniec sezonu bedzie pewnie zakurzona , i coś trzeba bedzie przy niej robić
więc chyba kupie emblematy PZL. 

- Savier
- Administrator
M21W2 '76
- Kontaktowanie:
Czemu mam olać? Podoba mi się jak wsk'a posiada emblematy , więc kupić i tak kupię 

- Savier
- Administrator
M21W2 '76
- Kontaktowanie:
No ale będą nieoryginalne 
Wkurza mnie jak ktoś chce i tanio, i oryginalnie. Tak się nie da... Jak mam moto tylko do zapierd*** po polach (jak moja M06B3) to inwestuję tylko tyle ile trzeba, nic więcej. Bo po co? Żeby mieć coś takiego pół zrobionego?

Wkurza mnie jak ktoś chce i tanio, i oryginalnie. Tak się nie da... Jak mam moto tylko do zapierd*** po polach (jak moja M06B3) to inwestuję tylko tyle ile trzeba, nic więcej. Bo po co? Żeby mieć coś takiego pół zrobionego?
Poza forum 80 % ludzi nie zna sie na orginalności WSK'iSavier pisze:No ale będą nieoryginalne

Poza tym nie denerwuj sie Savier

Witam ,
Kontynuuje swój temat z drugiego konta, gdyz poprzednie z niewyjaśnionych przyczyn niestety zostało usunięte
To tak , WSK'a objeżdża już tereny jej znane, ale wybieram sie w większą trasę w weekend majowy (około 60 km), mam do tego czasu kilka rzeczy do zrobienia, ale to swoją drogą
Postanowiłem ukazać wam jak prace postępowały przed złożeniem kompletnie wski , no może nie kompletnie powiedzmy 85 %
Zdjęcia dodaje za pomocą stron hostingowych ponieważ dodawanie załączników nie chce przyjąć zdjęć
Świeżo pomalowana fela
Składanie i instalacja.
Złożone kółko.
A to tak dziś z nudy założyłem sobie gumki na łączenia
Stare były zbyt twarde do założenia , mino wielokrotnego rozgrzewania, po nagrzaniu twardniały bardziej...
Podczas składania
Malowanie.
Dobra na dziś tyle, poszukam czegoś jeszcze w telefonie
Czeka mnie jeszcze tapicera, wymiana kloszy , kranik , nowe liki, emblematy PZL i być może gumy boczne na bak
Pozdrawiam
Kontynuuje swój temat z drugiego konta, gdyz poprzednie z niewyjaśnionych przyczyn niestety zostało usunięte

To tak , WSK'a objeżdża już tereny jej znane, ale wybieram sie w większą trasę w weekend majowy (około 60 km), mam do tego czasu kilka rzeczy do zrobienia, ale to swoją drogą

Postanowiłem ukazać wam jak prace postępowały przed złożeniem kompletnie wski , no może nie kompletnie powiedzmy 85 %

Zdjęcia dodaje za pomocą stron hostingowych ponieważ dodawanie załączników nie chce przyjąć zdjęć

Świeżo pomalowana fela

Składanie i instalacja.
Złożone kółko.
A to tak dziś z nudy założyłem sobie gumki na łączenia

Podczas składania
Malowanie.
Dobra na dziś tyle, poszukam czegoś jeszcze w telefonie

Czeka mnie jeszcze tapicera, wymiana kloszy , kranik , nowe liki, emblematy PZL i być może gumy boczne na bak

Pozdrawiam

- Savier
- Administrator
M21W2 '76
- Kontaktowanie:
Przepraszam, jeżeli przeoczyłem, ale jakie zastosowałeś opony?