Zwiedzanie okolicy motocyklem.
- AudioBas
- Administrator
- GG: 3615115
- Moje maszyny: www.WSK.AudioBas.pl
- Kontaktowanie:
Re: Zwiedzanie okolicy motocyklem.
Dziś znowu wpadłem a nawet z "plecaczkiem" do jarka...
Nie przewinąłem mu jeszcze cewek ładowania więc trzeba było się ratować no i jak zwykle AudioBas i jego kreatywność:
Nie przewinąłem mu jeszcze cewek ładowania więc trzeba było się ratować no i jak zwykle AudioBas i jego kreatywność:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Szczepan
- Moje maszyny: B3 Promot
- Kontaktowanie:
Myśle, że za wszystkie patenty w tym motocyklu mogę skomentować tak -

Ekipa WSKTurbo.pl
Dawniej Borewicz.
Dawniej Borewicz.
- jarek
- GG: 7482920
- Moje maszyny: WSK M06-64
- Kontaktowanie:
A ja się zastanawiałem po co mi ten bagażnik
U Kamila w słowniku po prostu niema słowa "nie pojadę", przyjdzie namota coś i każe jeździć
całe szczęście, że żadna bida się nie przyczepiła 

U Kamila w słowniku po prostu niema słowa "nie pojadę", przyjdzie namota coś i każe jeździć

Heh patent niezły, kiedyś kolega mz z takim pakunkiem jeździł 

-
- Moje maszyny: WSK M06B3 1985
- Kontaktowanie:
Mi kiedyś ksiądz opowiadał że za czasów gdy był młody jeździli tak jawą i jak im na dołku pakunek podskoczył to głowę uszkodziło 

- AudioBas
- Administrator
- GG: 3615115
- Moje maszyny: www.WSK.AudioBas.pl
- Kontaktowanie:
Ale jarek nie narzeka na brak prądu!! 
Ogólnie pozytywny dzień

Ogólnie pozytywny dzień

- Alien
- GG: 0
- Moje maszyny: M21W2 '72, Romet Komar typ 100, Kobuz '82
- Kontaktowanie:
Ładne to Jarkowe moto - taka Garbuska bez garba
Audio, jak bedziej jej cykał foty następnych razem to poprosze o zbliżenie na spotkę boczną. U mnie właśnie taką montuje, z tym że nie ma opcji żeby mieć jednocześnie boczna i centralke bo mi zawadza. A tu widzę że się da 

-
- Moje maszyny: WSK 125
- Kontaktowanie:
Takie tam z wczorajszego krótkiego wypadu.
Pomnik ku pamięci poległych w bitwie pod Molendami.
Pomnik ku pamięci poległych w bitwie pod Molendami.
- HP
- Kontaktowanie:
Sezon dawno rozpoczęty a ja dopiero opłaciłem OC. Trzeba w końcu przepalic 2T ale za oknem, jak to w takich przypadkach bywa, pada...
- Savier
- Administrator
- Moje maszyny: Lelek '76
M21W2 '76
Gil spec. '75 - Lokalizacja: Działdowo/Gdańsk
- Kontaktowanie:
A ja pewnego słonecznego dnia wybrałem się na przejażdżkę do Wąpierska, nad jeziorko. Jak już tam się znalazłem - pomęczyłem mieszkańców okolicznych wiosek. :->
http://imageshack.us/g/18/30716184.jpg/
Patrzymy od samego dołu. Na jednym ze zdjęć zaznaczyłem jaką prędkość udało mi się osiągnąć
. Moto na dotarciu, żadnych niespodzianek, awarii czy problemów.
http://imageshack.us/g/18/30716184.jpg/
Patrzymy od samego dołu. Na jednym ze zdjęć zaznaczyłem jaką prędkość udało mi się osiągnąć

- HP
- Kontaktowanie:
Sezon rozpoczęty już dawno a moja maszyna dopiero od wczoraj doprowadzona do stanu używalności. (opis uszkodzenia w innym temacie). I tak pierwsze 12km w tym roku przejechane...
25 lat temu na tej górce, Panowie, ćwiczyli trial motocyklowy, który oglądałem z podziwem. Niestety nie wiem skąd przyjeżdżali i z jakiego klubu byli. Nie wiem tez na jakich motocyklach jeździli a jedynym napisem no silniku moto, który utkwił mi w pamięci był napis BETA. Firma ta robiła tylko silniki a nie motocykle. A na tej fotce droga DK88 (za barierą dźwiękoszczelną) kiedyś nazywana hitlerkafelsztrasen (polska litrówka napisana fonetycznie) od drogi zbudowanej z płyt i jej pochodzenia.
p.s. mam nadzieje, że będę już wstawiał zdjęcia z wypraw a nie z napraw w garażu!
To crossowa trasa rowerowa.25 lat temu na tej górce, Panowie, ćwiczyli trial motocyklowy, który oglądałem z podziwem. Niestety nie wiem skąd przyjeżdżali i z jakiego klubu byli. Nie wiem tez na jakich motocyklach jeździli a jedynym napisem no silniku moto, który utkwił mi w pamięci był napis BETA. Firma ta robiła tylko silniki a nie motocykle. A na tej fotce droga DK88 (za barierą dźwiękoszczelną) kiedyś nazywana hitlerkafelsztrasen (polska litrówka napisana fonetycznie) od drogi zbudowanej z płyt i jej pochodzenia.
p.s. mam nadzieje, że będę już wstawiał zdjęcia z wypraw a nie z napraw w garażu!
- Burbon
- Moje maszyny: Romet Komar
WSK 125 M06B3 81' (sprzedana) - Lokalizacja: Krasnystaw
- Kontaktowanie:
-
- Moje maszyny: WSK M06B3 1985
- Kontaktowanie:
Takie z dzisiejszej przejażdżki.
- Savier
- Administrator
M21W2 '76
- Kontaktowanie:
Dzisiaj wieczorkiem wybrałem się na przejażdżkę do pałacu. Dokładnie to księżego dworu.
Miało być w te i nazad, ale śmigało mi się tak dobrze, że jechałem gdzie mnie koła poniosą i nawinąłem na oko 30km. Średnia prędkość około 60km/h, jeździłem 1h.

Miało być w te i nazad, ale śmigało mi się tak dobrze, że jechałem gdzie mnie koła poniosą i nawinąłem na oko 30km. Średnia prędkość około 60km/h, jeździłem 1h.
- Skinder
- Moje maszyny: Perkoz 0001
- Kontaktowanie:
Pierwsza nocna wyprawa testowa. Odległość jakieś 1km w jedną stronę. Przyznam szczerze, że fajne uczucie kiedy dojeżdżasz po północy do cmentarza nieoświetloną drogą, przez którą przebiega jakiś lis i nagle na dziurze gubisz światła i zapłon
Szybkie podświetlenie telefonem i jest przyczyna - zeskoczył konektor. Odpalenie "długich" postojówek, pamiątkowa fota, strzał w starter i w podskokach do domu. Na koniec wyskok na główną, zrzucam światła coby nie wzbudzić podejrzeń w przypadku spotkania z radiowozem w oddali i zonk... W moim kierunku dosyć szybko przemieszcza się auto. Dziki skręt na chodnik, zeskok z maszyny i "kulturalne" pchanie. Fałszywy alarm, jakiś zwykły typ jechał. Wskakuje i wracam do domu. Cała wyprawa z 15-20 minut, ale dosyć fajna sprawa. Jutro mam zamiar wypuścić się dalej, w głąb totalnie pustego lasu, z jednym domem gdzieś w połowie drogi. Hoł!

- zmyngut
- Moje maszyny: wsk 125
- Kontaktowanie:
Witam. Mała niedzielna (i to dosłownie
) przejażdżka- nic specjalnego- zdjęcia z telefonu niestety. Grunt, że nie siedział człowiek na ławce pod blokiem. W sumie wszystkiego jakieś 35km czyli takie tam wkoło komina.

- Pablo_Picasso
- GG: 40694177
- Moje maszyny: Komar 2350 75r.
Simson S51 Enduro 84r.
Tajfun 87r. - Lokalizacja: Gdańsk/Gdynia
- Kontaktowanie:
Ładna ta twoja B3.
Pozdrawiam.

Pozdrawiam.
GKS Wybrzeże Gdańsk 1945-2012
http://www.facebook.com/ZielonyCustomGarage
http://www.facebook.com/ZielonyCustomGarage
- zmyngut
- Moje maszyny: wsk 125
- Kontaktowanie:
Wizualnie z bliska ma pewne braki tu i ówdzie- tragedii nie ma -lakier z fabryki jeszcze- za to silnik już dzwoni wszystkim wołając o remont - ostatni był jakieś 20 lat temu 

- Savier
- Administrator
M21W2 '76
- Kontaktowanie:
Jeżdżę sporo, nie zawsze mam aparat. Jak kiedyś dorwę przewodzik do komórki to pochwalę się pikselozą.
Ostatnio (przed wczoraj) miałem przejechać się do Wąpierska, bo była ładna pogoda - wylądowałem w Lidzbarku.
Dzisiaj miałem dosyć ambitne plany ("Mamo, jadę się przejechać kawałek...") i zrobiłem hm 50km? Szkoda, że licznik mi nie chodzi. Musiałem robić częste odpoczynki, bo zapakowałem nowy tłok almota R2 na stary gar. Niestety, zero przyjemności z jazdy. Silnik słaby, nie chce ciagnąć na trójce, do tego droga była strasznie wyboista i wytłukłem sie jak worek kartofli w pociągu. Do tego ten pseudo tłok przytulił się z cylindrem... praktycznie 15 minut spokojnej jazdy i 5 minut odpoczynku, w przeciwnym wypadku zero siły i w każdej chwili może złapać.
I to tyle.
Ostatnio (przed wczoraj) miałem przejechać się do Wąpierska, bo była ładna pogoda - wylądowałem w Lidzbarku.

Dzisiaj miałem dosyć ambitne plany ("Mamo, jadę się przejechać kawałek...") i zrobiłem hm 50km? Szkoda, że licznik mi nie chodzi. Musiałem robić częste odpoczynki, bo zapakowałem nowy tłok almota R2 na stary gar. Niestety, zero przyjemności z jazdy. Silnik słaby, nie chce ciagnąć na trójce, do tego droga była strasznie wyboista i wytłukłem sie jak worek kartofli w pociągu. Do tego ten pseudo tłok przytulił się z cylindrem... praktycznie 15 minut spokojnej jazdy i 5 minut odpoczynku, w przeciwnym wypadku zero siły i w każdej chwili może złapać.
I to tyle.

- bartek582
- Moje maszyny: WSK 175 m21w2
- Kontaktowanie:
To troszkę odjechałeś od domu.Ja w niedzielę 35km zrobiłem w piątek jak pogoda dopisze to wale za Wielbark 80km w jedną stronę.Pozdrawiam.