To żeś mię zagiął

Byłem przekonany, że to Bierutów

Odezwał się ten co robi 50 zdjęć tego samegoSavier pisze:Nie ma zdjęcia jak zakręcasz olej
Soł fuckin trueAudioBas pisze:Odezwał się ten co robi 50 zdjęć tego samegoSavier pisze:Nie ma zdjęcia jak zakręcasz olej
Olej do automatycznych skrzyń sprawuje się w naszych skrzyniach jak marzenie powód jest prosty i jak byś znał zasadę działania oraz budowę skrzyni automatycznej to byś nie pisał takich durnych rzeczy, teraz porównania, sama skrzynia nie różni się w zasadzie niczym wszędzie są zębatki, przełączanie w automacie odbywa się za pomocą ciśnienia oleju wspomagane taśmami oraz tarczami ciernymi podobnymi jak nasze sprzęgło, myślę że sprawa jest jasna.Jak można taki syf wlać do skrzynki biegów?!
To była ironiagrzes997 pisze:Olej do automatycznych skrzyń sprawuje się w naszych skrzyniach jak marzenie powód jest prosty i jak byś znał zasadę działania oraz budowę skrzyni automatycznej to byś nie pisał takich durnych rzeczy, teraz porównania, sama skrzynia nie różni się w zasadzie niczym wszędzie są zębatki, przełączanie w automacie odbywa się za pomocą ciśnienia oleju wspomagane taśmami oraz tarczami ciernymi podobnymi jak nasze sprzęgło, myślę że sprawa jest jasna.Jak można taki syf wlać do skrzynki biegów?!
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości