Czy ktoś mi podpowie ,jak wygląda sprawa tylniej lampy i kierownicy? Czy były w 75roku jeszcze proste kierownice i tylnie lampy metalowe(a'la gazela)??
Aha do WSK był dodatek w postaci Simsona SR2
Są rzeczy,które sie nawet filozofom nie sniły:)Skinder pisze:To nie pojmuje jaki jest sens skupowania kolejnych maszyn
Po prostu Termin21 daje tym maszyna druga szanse w zyciu .Dzieki niemu moga one trafic w dobre rece .Skinder pisze:To nie pojmuje jaki jest sens skupowania kolejnych maszyn kiedy nie ma miejsca na garażuWidzę kolekcjonerstwo pełną gębą.
Różne sąsytuacje w życiu i czasem niespodziewanie trzeba coś sprzedać ,każdy ma różne powody ja o Swoich wypisywał nie bede. Kiedys kupiłem pieknego Junaka i sprzedałem go tydzień później bo musiałem,a wcale nie miałem zamiaru i do głowy by mi nie przyszło ,ze za tydzień juz nie będzie mój. żałuje do dziśSavier pisze:Ja się drugim lelkiem nie chwaliłem, a wiedziałem, że trzeba będzie go sprzedać
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości