Wspomóżmy forumowego kolegę!
- Savier
- Administrator
- GG: 0
- Moje maszyny: Lelek '76
M21W2 '76
Gil spec. '75 - Lokalizacja: Działdowo/Gdańsk
- Kontaktowanie:
Wspomóżmy forumowego kolegę!
Witajcie ludu PRL-u... Oj, nie ten tekst, to miało być na wiec... ekhem, ekhem...
Witajcie drodzy forumowicze!
Sprawa wynikła niebagatelna i niezmiernie ważna. Nasz forumowy kolega potrzebuje pomocy, a Wy jesteście w swoim obywatelskim obowiązku mu pomóc.
http://skierniewice.naszemiasto.pl/arty ... 5e62,1,3,6
Głosujcie na 14.Piotr i czyńcie honory.
Pozdrawiam!
Witajcie drodzy forumowicze!
Sprawa wynikła niebagatelna i niezmiernie ważna. Nasz forumowy kolega potrzebuje pomocy, a Wy jesteście w swoim obywatelskim obowiązku mu pomóc.
http://skierniewice.naszemiasto.pl/arty ... 5e62,1,3,6
Głosujcie na 14.Piotr i czyńcie honory.
Pozdrawiam!
- Adrian.
- GG: 11487935
- Moje maszyny: Jawa 350
WSK 2xM06B3 - Lokalizacja: Okolice Szczytna
- Kontaktowanie:
Re: Wspomóżmy forumowego kolegę!
Nie wiem jak u was ale ja moge głosować więcej niż 1 raz , chyba dzięki zmiennemu ip 
@edit:
Wykorzystano dzienny limit ocen z jednego adresu ip.
Aha chyba nie

@edit:
Wykorzystano dzienny limit ocen z jednego adresu ip.
Aha chyba nie

- supersonic25
- Moje maszyny: wsk m06b3
- Kontaktowanie:
Hej, cześć, czołem, witajcie ; )
najpierw napiszę do Sayana... i zarazem wszystkich poinformuję : ) Z tego, co mi wiadomo można zagłosować 5 razy dziennie z jednego ip.
Sprawa prezentuje się następująco:
W lokalnej gazecie jest ogłoszony konkurs, w którym można za pierwsze trzy miejsca wygrać kurs na prawo jazdy kat. B i 2x kat. A (czyt. na WSK-ę
) Prac zgłoszonych jest 14, w tym moja. Bardzo mi zależy, aby dostać się przynajmniej do nagradzanej czołówki.
Chciałbym Was bardzo poprosić o pomoc w konkursie. Głosować można 5 razy dziennie.
Konkurencja jest niezła, ale myślę, że jeśli wszyscy na forum się zbierzemy do kupy, to dokopiemy im...
Więc bardzo liczę na Waszą nieocenioną dla mnie pomoc. To chyba moja największa prośba, jaką do tej pory miałem. Ciągle siedzę i informuję znajomych... Taka okazja już się nie powtórzy, więc muszę dać z siebie wszystko.
Link podał Savier. Moja praca jest ostatnia, nr 14 Piotr.
Jeszcze mała prośba. Jeśli ktoś ma może zmienne ip, albo kilka komputerów 'pod ręką' (szkoła, praca) to w wolnym czasie niech przez chwilę poklika: )
Jak się uda, to będę Was woził przez rok po imprezach ;d
Głosowanie trwa do niedzieli 3-go czerwca. Później nie będę Was męczył ; )
Dzięki wszystkim bardzo za jakąkolwiek pomoc ( a już widzę duży skok w głosach: ))
Pozdrawiam.
edit: Ale jazdaaa... już jest pięknie, idziemy do góry... : ) Zaraz wskoczę pozycję wyżej
najpierw napiszę do Sayana... i zarazem wszystkich poinformuję : ) Z tego, co mi wiadomo można zagłosować 5 razy dziennie z jednego ip.
Sprawa prezentuje się następująco:
W lokalnej gazecie jest ogłoszony konkurs, w którym można za pierwsze trzy miejsca wygrać kurs na prawo jazdy kat. B i 2x kat. A (czyt. na WSK-ę

Chciałbym Was bardzo poprosić o pomoc w konkursie. Głosować można 5 razy dziennie.
Konkurencja jest niezła, ale myślę, że jeśli wszyscy na forum się zbierzemy do kupy, to dokopiemy im...

Więc bardzo liczę na Waszą nieocenioną dla mnie pomoc. To chyba moja największa prośba, jaką do tej pory miałem. Ciągle siedzę i informuję znajomych... Taka okazja już się nie powtórzy, więc muszę dać z siebie wszystko.
Link podał Savier. Moja praca jest ostatnia, nr 14 Piotr.
Jeszcze mała prośba. Jeśli ktoś ma może zmienne ip, albo kilka komputerów 'pod ręką' (szkoła, praca) to w wolnym czasie niech przez chwilę poklika: )
Jak się uda, to będę Was woził przez rok po imprezach ;d
Głosowanie trwa do niedzieli 3-go czerwca. Później nie będę Was męczył ; )
Dzięki wszystkim bardzo za jakąkolwiek pomoc ( a już widzę duży skok w głosach: ))
Pozdrawiam.
edit: Ale jazdaaa... już jest pięknie, idziemy do góry... : ) Zaraz wskoczę pozycję wyżej
Ostatnio zmieniony 2012-05-29, 22:00 przez supersonic25, łącznie zmieniany 1 raz.
- Jędrek
- GG: 39451236
- Moje maszyny: Narcyz 81r
- Kontaktowanie:
- supersonic25
- Kontaktowanie:
Będę dozgonnie wdzięczny : ) Pozdrawiam. I dziękuję za pomoc. ; )
- Adrian.
- GG: 11487935
- Moje maszyny: Jawa 350
WSK 2xM06B3 - Lokalizacja: Okolice Szczytna
- Kontaktowanie:
Trzymam za słowo.Jak się uda, to będę Was woził przez rok po imprezach ;d
- mareckii91
- Moje maszyny: WSK M06-z2
- Kontaktowanie:
Konkurencja jest konkretna ale myślę, że wspólnie damy radę
głos poszedł, pzdr.

- zmyngut
- Moje maszyny: wsk 125
- Kontaktowanie:
Masz przyjacielu 10 ode mnie- i to nie koniec
. Jednym IP można głosować 5 razy

- supersonic25
- Kontaktowanie:
Normalnie nie wiedziałem, że aż tak się zaangażujecie : )Dzięki bardzo. Ale nieźle jest. Jak zaczęliście głosować to miałem takie odejście z tymi głosami jak w Kobuzie ;] Damy radę. Głosowanie, do niedzieli, czasu trochę mamy.
W sumie to dziwna sprawa z tym ip. Bo dziś głosowałem z telefonu(wi-fi) i zaraz potem, z mojego komputera i naliczyło po 5 z każdego...
W sumie to dziwna sprawa z tym ip. Bo dziś głosowałem z telefonu(wi-fi) i zaraz potem, z mojego komputera i naliczyło po 5 z każdego...
-
- Moje maszyny: WSK 125 M06B3
- Kontaktowanie:
Ode mnie też głosy poleciały. Powodzenia i życzę wygranej 

- Kamil.Z
- GG: 1953902
- Moje maszyny: WSK M06B3 74'
- Kontaktowanie:
Ode mnie poszło. I postaram się, by codziennie szło
- supersonic25
- Kontaktowanie:
Dzięki, dzięki... : )
Forumowicze, robi się coraz ciekawiej....
Rozmaiwałem z kolegą a'propos tego gościa na 1ym miejscu.
Cytuję:
"szczęścia życzę, bo max to dostaniesz się na 2-3 miejsce. On nie odpuści.
Linki na forach motoryzacyjnych i część mat-fizu zaangażowała się w to głosowanie"
Kurczę, trochę mnie to podburzyło i zainspirowało do jeszcze bardziej wzmożonej pracy nad konkursem.
Więc nieźle idzie. Naprawdę potrzebuje Waszej pomocy, bo wierzę, że razem coś zdziałamy. : ) Myślę, że jak trochę pogłówkujemy, to damy radę dotrzeć do czołówki.
Ci, którzy mają zmienne ip, proszę o pomoc w sensie możecie sprawdzić czy działa (ale raczej jak rozmawiałem z takimi osobami to idzie tak zrobić). Narazie może spokojnie , ale w wekend możemy zrobić wielką akcję : )
P.S.
Jeśli śmiem prosić, to jeżeli ktoś ma znajomych, fb, komputery w szkole, pracy... to także bardzo bym prosił o pomoc w ten sposób.
Forumowicze, robi się coraz ciekawiej....
Rozmaiwałem z kolegą a'propos tego gościa na 1ym miejscu.
Cytuję:
"szczęścia życzę, bo max to dostaniesz się na 2-3 miejsce. On nie odpuści.
Linki na forach motoryzacyjnych i część mat-fizu zaangażowała się w to głosowanie"
Kurczę, trochę mnie to podburzyło i zainspirowało do jeszcze bardziej wzmożonej pracy nad konkursem.
Więc nieźle idzie. Naprawdę potrzebuje Waszej pomocy, bo wierzę, że razem coś zdziałamy. : ) Myślę, że jak trochę pogłówkujemy, to damy radę dotrzeć do czołówki.
Ci, którzy mają zmienne ip, proszę o pomoc w sensie możecie sprawdzić czy działa (ale raczej jak rozmawiałem z takimi osobami to idzie tak zrobić). Narazie może spokojnie , ale w wekend możemy zrobić wielką akcję : )
P.S.
Jeśli śmiem prosić, to jeżeli ktoś ma znajomych, fb, komputery w szkole, pracy... to także bardzo bym prosił o pomoc w ten sposób.
Wykorzystano dzienny limit ocen z jednego adresu ip. WYGRANEJ!!
- supersonic25
- Kontaktowanie:
Bardzo dziękuję. Przepraszam, że piszę posta, ale jeśli ktoś ma na innych forach konta ( romet, jawka, simson, ścigacz itp. im więcej tym lepiej) to prosiłbym jeszcze o założenie tematu na takich forach, jeśli oczywiście chcecie i można). Ja narazie mam na 3 taką prosbę.
Ale tak poza to naprawdę dzięki, żę mogę na Was liczyć. : )
edit: Wpadłem właśnie na super porąbany pomysł... : P
Mam w sumie trzy możliwości.
1. Pisanie do wszystkich na forach pw z prośbami.
2. Napisanie do znanych ludzi na YouTube, którzy prowadzą videoblogi z prośbami o pomoc
3. Chodzie w moim mieście po blokach i pytanie się ludzi o pomoc
aż siebie nie poznaję.... serio.. nie mam pojęcia, kto to napisał ^ : )
Ale na pewno jeszcze mi coś do głowy przyjdzie... : ) Jeszcze 4 całe dni zostały... musi się udać..!!
edit: No więc na dzień dzisiejszy sprawa wygląda tak, że mam ok. 300 przewagi i ok.350 straty. Ale jestem na 4-ym miejscu, za to serdecznie Wam dziękuję. Kurczę, trzeba coś wymyślić, bo 'tamci' przede mną mają jakieś dziwne odejście tak w godzinach wieczornych... Trzeba zaatakować podium. Z tego co wiem, to już ok 6 osób ma prośbę na fb : ) Jeśli ktoś ma pomysły jak pomóc, to proszę napiszcie... : )
Ale tak poza to naprawdę dzięki, żę mogę na Was liczyć. : )
edit: Wpadłem właśnie na super porąbany pomysł... : P
Mam w sumie trzy możliwości.
1. Pisanie do wszystkich na forach pw z prośbami.
2. Napisanie do znanych ludzi na YouTube, którzy prowadzą videoblogi z prośbami o pomoc
3. Chodzie w moim mieście po blokach i pytanie się ludzi o pomoc
aż siebie nie poznaję.... serio.. nie mam pojęcia, kto to napisał ^ : )
Ale na pewno jeszcze mi coś do głowy przyjdzie... : ) Jeszcze 4 całe dni zostały... musi się udać..!!
edit: No więc na dzień dzisiejszy sprawa wygląda tak, że mam ok. 300 przewagi i ok.350 straty. Ale jestem na 4-ym miejscu, za to serdecznie Wam dziękuję. Kurczę, trzeba coś wymyślić, bo 'tamci' przede mną mają jakieś dziwne odejście tak w godzinach wieczornych... Trzeba zaatakować podium. Z tego co wiem, to już ok 6 osób ma prośbę na fb : ) Jeśli ktoś ma pomysły jak pomóc, to proszę napiszcie... : )
-
- GG: 26011290
- Moje maszyny: Wsk M06B3 '83
Romet Ogar 205 - Lokalizacja: Siecie
- Kontaktowanie:
odemnie 5 ;P
"WSK, świetlisty duch PRL'owskich dróg, boskie tchnienie Świdnickiej techniki.."
- chomik
- Moje maszyny: WSK M06B3 '82r.
Romet 750 - Lokalizacja: Solniki Wielkie
- Kontaktowanie:
Ode mnie również 5
I będzie więcej

I będzie więcej

- supersonic25
- Kontaktowanie:
Nie wiem jak Wam dziękować (: już 3. miejsce!!
- Kamil.Z
- GG: 1953902
- Moje maszyny: WSK M06B3 74'
- Kontaktowanie:
Ja już dzisiaj głosowałem. Ale czekam do 0:00 by móc znowu 

-
- GG: 26011290
- Moje maszyny: Wsk M06B3 '83
Romet Ogar 205 - Lokalizacja: Siecie
- Kontaktowanie:
panowie jest wsk jest moc już 2 miejsce ma
dogonimy tego na 1 

"WSK, świetlisty duch PRL'owskich dróg, boskie tchnienie Świdnickiej techniki.."
-
- Moje maszyny: WSK 125
- Kontaktowanie:
Poszły głosy