Miałem mieć pierwszego lelka na CDI

Tak serio - termin już zrobił lelka?

Savier pisze:FUCK!
Miałem mieć pierwszego lelka na CDI![]()
Tak serio - termin już zrobił lelka?
Musisz się przyzwyczaić to normalne u niegoSavier pisze:Termin mnie wycwelkował
1. Ponieważ mam stabilnie zamocowany impulsatorz-tomek pisze:Jedno pytanie. AudioBas dlaczego przy produkcji seryjnej stosujesz tak wielkie podstawy zapłonu ? osobiście preferuję podstawę mniejszą przynajmniej jak zmieniamy coś w kablach nie muszę zapłonu ruszać mam spokojne dojście .
Przyłączam się do pytania. Podstawa cewek też. Jakby dało radę to jakaś krótka instrukcja co do czego. No i potem tylko chwalićchomik pisze:Jaki jest koszt dla Ciebie, jak robisz taki zapłon teraz?
Dałoby radę zrobić tak, że kupiłbym cały komplet gotowy do montażu od Ciebie?
Ewentualnie zamontowałbyś takie coś?
W jaki sposób?konkrety prosze.AudioBas pisze:Musisz się przyzwyczaić to normalne u niego
Kumpli też w ch... robi
Lelka mam nadal,jest skompletowany w odpowiednie znaczki bajery i czeka... W pełni sprawnySavier pisze:Termin mnie wycwelkował i sprzedał lelka zanim ja o tym się dowiedziałem .
Ja to robię po kosztach + piwko:chomik pisze:Jaki jest koszt dla Ciebie, jak robisz taki zapłon teraz?
Te z Allegro co Wy macie nie pasują do mojej podstawki!Savier pisze:ja mam za tyle kmpl. zestaw
Wiadomo jakby zrobić jakąś większą produkcje to koszty można ciut zmniejszyć.piotreks pisze:zadziwiają mnie te ceny
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości