To jak? Wie ktoś może czego mi brakuje przy rączce?
pozdrawiam
WSK M06B3 '74 by marcinex
- marcinex
- GG: 9927956
- Moje maszyny: WSK M06B3 '74
WSK M06B3 '81 - Lokalizacja: Białopole (woj. lubelskie)
- Kontaktowanie:
- piotrBe
- GG: 0
- Moje maszyny: ~
`77 B3 Red Garbi
`75 Komar 2350-2
`75 M21W2 059 - Lokalizacja: Radom
- Kontaktowanie:
Re: WSK M06B3 '74 by marcinex
jak dla mnie na końcu linki nie powinieneś mieć baryłki taka sama jak np w rowerze tylko bez. zakończona tylko tą zakówką w kształcie nypla.
brak Ci tego
tylko że to jest akurat do komara obsada końcówki linki na wzór. Co do tej baryłki co blikuje pancerz/oplot ma po prostu inny frez odpowiedni dla linki. Linki zapewne tej samej grubości więc powinno pasować.
Masz dokładnie jak to wygląda zmontowane w B1 mojego brata.
Żeby to rozebrać, trzeba z dekla wykręcać linkę sprzęgła, a jest z tym roboty w 2rurce. Tym bardziej, że to nie moje moto to nie tykam. Przynajmniej tarcze sprzęgłowe rozkleiłem, bo moto kwity i opłaty ma a ale brat nie uzytkuje
Pozdro
edit//
przy hamulcu nie popatrzyłem ale może jest ten sam patent zastosowany co na sprzęgło.
brak Ci tego
tylko że to jest akurat do komara obsada końcówki linki na wzór. Co do tej baryłki co blikuje pancerz/oplot ma po prostu inny frez odpowiedni dla linki. Linki zapewne tej samej grubości więc powinno pasować.
Masz dokładnie jak to wygląda zmontowane w B1 mojego brata.
Żeby to rozebrać, trzeba z dekla wykręcać linkę sprzęgła, a jest z tym roboty w 2rurce. Tym bardziej, że to nie moje moto to nie tykam. Przynajmniej tarcze sprzęgłowe rozkleiłem, bo moto kwity i opłaty ma a ale brat nie uzytkuje

Pozdro
edit//
przy hamulcu nie popatrzyłem ale może jest ten sam patent zastosowany co na sprzęgło.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- marcinex
- GG: 9927956
- Moje maszyny: WSK M06B3 '74
WSK M06B3 '81 - Lokalizacja: Białopole (woj. lubelskie)
- Kontaktowanie:
Re: WSK M06B3 '74 by marcinex
Oooo właśnie o taką odpowiedź mi chodziło
wielkie dzięki