no dobra ale simsonka nie obrażajcielukasoo16 pisze:Chyba chodzi o wiejski "tjuning"

A wujka simsonek jest taki
no dobra ale simsonka nie obrażajcielukasoo16 pisze:Chyba chodzi o wiejski "tjuning"
powiedz kto się śmieje ? i czy ktoś na nie złe słowo powiedział hm ? to są dobre maszyny ale jak ktoś nie potrafi utrzymać to bluzga nawet na WSK 125 - a dobrze zrobiona odwdzięczy się w swoim czasie.JaJo pisze: nie wiem czemu się śmieją z simsonków wszyscy.
Jak 8 lat doprowadziło ją do takiego stanu w jakim była i jest, to co by się działo dopiero po 18 latach O.o nawet nie chce wiedzieć....JaJo pisze:Poprawka - WSK stała nie 8 a 18 lat!!!))
Najważniejsze zrobioneJaJo pisze:żeby nie było, że nic się nie dzieje
http://www.youtube.com/watch?v=bBHHe8C6x4I
chwilowo nie ale moge dokładnie opisać co chceszAdizo0 pisze:Możliwe lepsze fotki tylnego błotnika??
na moim nie ma nic - jest oryginalny czarnyAdizo0 pisze:Chodzi mi o jedną sprawę czy w oryginalnym malowaniu był taki kremowy pas po środku??Bo ja ostatnio zdarłem lakier na swojej i był właśnie taki pas coś a"la pas z na przednim błotniku
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości